Trabzonspor'un eski kaptanı şimdi de...

 Beşiktaş'ta takım kaptanı İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün kavga etmesinin ardından siyah beyazlı yönetim her iki futbolcunun da süresiz kadro dışı kalmalarını kararlaştırmıştı.Devre arası transfer döneminde İbrahim ve Sezer'in takımdan gönderilmeleri

Trabzonspor'un eski kaptanı şimdi de...

 Beşiktaş'ta takım kaptanı İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün kavga etmesinin ardından siyah beyazlı yönetim her iki futbolcunun da süresiz kadro dışı kalmalarını kararlaştırmıştı.

Devre arası transfer döneminde İbrahim ve Sezer'in takımdan gönderilmeleri beklenirken, Beşiktaş'ta yeni takım kaptanının kim olacağı belli oldu.

Sezon başında Trabzonspor'dan transfer edilen Tolga Zengin, İbrahim Toraman ile yolların ayrılmasının ardından takımın birinci kaptanı olacak.

Teknik heyetin raporunun arından yönetim kurulunun Tolga'nın kaptan olmasını uygun bulduğu ve en geç devre arasına kadar bu kararı açıklayacakları ifade edildi.

Tolga'nın ardından Tomas Sivok ikinci kaptan, Necip Uysal da üçüncü kaptan olacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler