Trabzonspor'un en çok özlemi!

  İstanbul takımlarına karşı en son galibiyetini Beşiktaş karşısında elde eden Trabzonspor, derbi özlemini yine rakibi karşısında sonlandırmayı hedefliyor. Spor Toto Süper Lig’de 21 Ekim Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, İ

Trabzonspor'un en çok özlemi!

 

 İstanbul takımlarına karşı en son galibiyetini Beşiktaş karşısında elde eden Trabzonspor, derbi özlemini yine rakibi karşısında sonlandırmayı hedefliyor. 
Spor Toto Süper Lig’de 21 Ekim Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, İstanbul’un 3 büyüklerine karşı galibiyet özlemini sonlandırmayı hedefliyor. Karadeniz ekibi, 21 Nisan Cumartesi günü sahasında Beşiktaş’ı 1-0 mağlup ederken söz konusu tarihten bu yana ezeli rakiplerine karşı galibiyet elde edemedi. 182 gündür 3 büyüklere karşı galibiyet elde edemeyen bordo-mavili takım oynadığı son 5 derbi maçından 2 mağlubiyet 3 beraberlik elde etti. Attığı 4 gole karşılık ise kalesinde 8 gol gördü.
 
En son derbi galibiyetini Beşiktaş karşısında elde eden Trabzonspor, bu özlemine yine siyah-beyazlı takım karşısında son vermeyi hedefliyor. Bordo-mavili takım geçtiğimiz sezon uygulanan süper final maçında rakibiyle oynadığı müsabakayı 1-0 kazanırken söz konusu maç sonrası oynadığı derbi karşılaşmalarını ise kazanamadı.
 
TRABZONSPOR DEPLASMANDA İLK GALİBİYETİNİ TATMAK İSTİYOR
Ligin ilk haftasında Kardemir D.Ç Karabükspor ile 1-1 berabere kalan, 3. haftasında Gaziantepspor’a 1-0 mağlup olan bordo-maviller, ligin 5. haftasında Fenerbahçe deplasmanından golsüz beraberlikle dönmüştü. Ligde 3 deplasman maçında 2 beraberlik, 1 yenilgi alan bordo-mavililer, Beşiktaş deplasmanından 3 puanla ayrılarak bu sezonki ilk deplasman galibiyetini almayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor