Trabzonspor’un efsane oyuncusundan sert eleştiri

Trabzonspor'un efsane oyuncularından Serdar Bali, Bordo Mavili kulübün geleceğinin Ersun Yanal'la organize edilmeye çalışılmasını, "yanlış ve cahilce" olarak yorumladı. İki futbolcunun özel gayretiyle ile kazanılan Karabükspor maçından sonra “Mehmet Ekici

Trabzonspor’un efsane oyuncusundan sert eleştiri

Trabzonspor'un efsane oyuncularından Serdar Bali, Bordo Mavili kulübün geleceğinin Ersun Yanal'la organize edilmeye çalışılmasını, "yanlış ve cahilce" olarak yorumladı.

 İki futbolcunun özel gayretiyle ile kazanılan Karabükspor maçından sonra “Mehmet Ekici ve Cardozo’yu takip edin” mesajlarının verildiğini kaydeden Bali, Yanal'ı kastederek, "Kötü olan ve kendisi geldiğinden bu yana daha da kötü giden Trabzonspor savunmasını kim takip edecek?” diye sordu.

Kulübün mali olarak bilinenden daha kötü durumda olduğunu dile getiren Serdar Bali, "Diğer bir konu ise takım kadrosu ve performansı. Napoli futbolcusu Higuain yıllık 3 veya 3.5 milyon Euro, Erkan Zengin de 2.5-3 milyon Euro... Bu olacak iş mi? Asla. Ama Türkiye’de oluyor. Çünkü parayı dağıtan futboldan anlamıyor, dağıttığı para kendinin değil, kulübün, Dernekler Kanunu'na göre de kimseye hesap verme yükümlülüğü yok. İşte Trabzonspor kadrosu bu şekil transferlerle doldurulduğu için bir türlü takım oyunu oynama ihtimali olmuyor. Sadece bu sezon Mehmet Ekici, geçen yıl da kaleci Onur Trabzonspor’un maçlarına damga vuruyorlar." diye konuştu.

Herşeye rağmen kurulan bu kadrodan artık geri dönüş olmadığının altını çizen Bali, "Bu futbolcuların bazıları çok iyi olabilir, bazıları idare edebilir, bazılarının da idmana çıkmaya bile hakları yok. Gelecek sezon savunma ağırlıklı doğru transferlerle bu sezondan daha başarılı bir kadro meydana çıkarılabilir.  Hatta birbirlerine alıştırılabilirse beklenenden daha iyi derece bile olabilir. Bu yıldan bunun organizesini yapmak gerek. Şeriatın kestiği parmak acımaz misali kadroda ciddi tedbirler almak gerekir. Açıkça söylemek gerekirse; Trabzonspor için gelecek mimarisini Ersun Yanal’la yapmayı düşünmek kadar yanlış ve cahilce bir fikir olamaz. Hiçbir takım, Ersun Yanal’la gelecek kuramamıştır. Yetkililer verdikleri parayı helal edip gereğini yapmalıdır" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor