"Trabzonspor'un durumuna aldanmamalıyız"

Hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Özdilek, şunları söyledi:   "Neler yapabileceğimizi sahada göreceğiz. Milli takıma giden oyuncuların geri dönüşleri çok önemli. Milli takıma 8 oyuncu yolluyoruz. Yolculuklarda

"Trabzonspor'un durumuna aldanmamalıyız"
Hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Özdilek, şunları söyledi:
 
"Neler yapabileceğimizi sahada göreceğiz. Milli takıma giden oyuncuların geri dönüşleri çok önemli. Milli takıma 8 oyuncu yolluyoruz. Yolculuklarda ciddi yıpranarak geri geliyorlar. Djalma'nın durumuna yarın bakacağız. Kendisiyle konuştuğumuzda arka adalesinde yırtığı var. El Kabir cezalı. Son iki gündür Guido bel spazmından dolayı antrenmana çıkmıyor. Bıraktığımız yerden devam etmek istiyoruz. Trabzon'un içinde bulunduğu durum, hoca değişikliği, seçimli birçok sıkıntılı periyodu görünüyor. Beklentilerini alamayan bir Trabzonspor gibi görünüyor ama Trabzon büyük bir camia, buna aldanmamamız gerekiyor. Yine çok zorlu bir müsabaka oynayacağız. Onun yanında bir de seyircisiz bir müsabaka oynanacak. Artı mı, eksi mi olur bilemiyorum. Statlarda seyirciyle oynamak daha keyifli. İki taraf açısından da önemli bir müsabaka. Kazanıp, Trabzon'un üzerine çıkmak istiyoruz. Puansal olarak çok yakınız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor