Trabzonspor'un dev gecesi!

Bordo-mavililer, geçtiğimiz sezon Avrupa kupalarında en çok puanı toplayan ülke olan Portekiz’in, UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final oynayan temsilcisi Benfica’ya konuk oluyor.Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcilerimizden Trabzonspor, 3. ön eleme turu ilk maçınd

Trabzonspor'un dev gecesi!

Bordo-mavililer, geçtiğimiz sezon Avrupa kupalarında en çok puanı toplayan ülke olan Portekiz’in, UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final oynayan temsilcisi Benfica’ya konuk oluyor.

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcilerimizden Trabzonspor, 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Benfica ile karşılaşacak. Bordo mavililer, güçlü rakibi önünde 3 Ağustos Çarşamba akşamı İstanbul’da oynayacağı rövanş öncesi avantajlı bir skor arayacak.

Trabzonspor ile Benfica arasındaki Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı Lizbon’un Estadio da Luz Stadı’nda oynanacak. TSİ 21.45’te başlayacak mücadeleyi D Smart 82. kanaldan Euro Futbol canlı yayınlayacak.

Futbolseverler maçı, D Smart 55. kanal HD4MEN’den de HD kalitesinde izleyebilecek. Karşılaşmayı, İsviçreli hakem Stephan Studer yönetecek. Zorlu müsabakayı Haber61.Net Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebiliriniz.

TRABZONSPOR AVANTAJLI SKOR İSTİYOR
Bu akşam böylesine tecrübeli bir ekiple karşılaşacak temsilcimizin işi hiç de kolay değil. Ancak Trabzonspor, daha önce Portekiz ekipleri ile Avrupa kupalarında hiç maç yapmamıştı.

Daha önce Liverpool, Inter ve Barcelona gibi devleri dize getiren bordo mavililerden bu akşam, Avrupa futbolunun yükselen yıldızı Portekiz temsilcisi karşısında da iyi bir sonuç bekliyoruz.

BENFİCA 2 KEZ YENEBİLDİ
Benfica, Avrupa kupalarında Türk takımları ile oynadığı 5 maçta 2 galibiyet aldı. Portekiz temsilcisi, 1975-76 sezonunda Fenerbahçe ile Şampiyon Kulüpler Kupası 1. turunda oynamış evinde 7-0 kazandığı maçın rövanşında 1-0 yenilmiş ama tur atlamıştı.

Benfica, 1980-81 sezonunda Kupa Galipleri Kupası’nda Altay ile eşleşmiş ilk maçta 0-0 berabere kaldığı rakibini evinde 4-0 yenip elemişti. Benfica, Galatasaray ile evinde oynadığı maçta ise 2-0 yenildi. Türk takımlarına karşı 5 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor