Trabzonspor’un derbi ayı Nİsan

Spor Toto Süper Ligde Avrupa kupalarına katılma hedefini sürdüren Trabzonspor Gaziantepspor deplasmanından üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.Ligde Bursaspor ve İstanbul Başakşehir  takımları ile 4. Lük mücadelesi veren Bordo-Mavili takım Gaziantep

Trabzonspor’un derbi ayı Nİsan

Spor Toto Süper Ligde Avrupa kupalarına katılma hedefini sürdüren Trabzonspor Gaziantepspor deplasmanından üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Ligde Bursaspor ve İstanbul Başakşehir  takımları ile 4. Lük mücadelesi veren Bordo-Mavili takım Gaziantep deplasmanından 3 puan ile ayrılarak puan sıralamasında yeniden 4. Sıraya çıkmak istiyor.

Ligde fikstür avantajını da kullanmak  isteyen Trabzonspor bu karşılaşmanın ardından evinde Akhisar Belediyespor’u konuk edecek bu karşılaşmanın ardından Torku Konyaspor deplasmanına gidecek olan Bordo-Mavililer ligin 27. Haftasında oynanacak derbi mücadelesinde Hüseyin Avni Aker Stadyumunda Galatasaray’ı ağırlayacak. Derbi mücadelesinin ardından Ankara temsilcisi Gençlerbirliği’ne konuk olacak olan Trabzonspor bu karşılaşmanın ardından ligin 29. Hafta derbi mücadelesinde bu kez de Beşiktaş’ı Avni Aker’de ağırlayacak. Ligde 1 hafta ara ile iki derbi maçını evinde oynayacak olan Trabzonspor Beşiktaş maçının ardından komşu Ç.Rizespor’a konuk olacak. Rizespor deplasmanının ardından ligde 4. Lük mücadelesi veren bir diğer takım olan Bursaspor’u evinde ağırlayacak olan Trabzonspor,ligin 32. Haftasında ise Eskişehirspor deplasmanına gidecek. Ligin 33. Haftasında Balıkesirspor’u ağırlayacak olan Bordo-Mavililer Süper ligin son karşılaşmasına ise Medicana Sivasspor karşısında çıkacak.

Trabzonspor’un kalan maçları şu şekilde ;

Akhisar Belediyespor  ( İ )

Torku Konyaspor ( D )

Galatasaray ( İ )

Gençlerbirliği ( D )

Beşiktaş (  İ )

Çaykur Rizespor ( D )

Bursaspor ( İ )

Eskişehirspor ( D )

Balıkesirspor ( İ )

M. Sivasspor ( D )

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor