Trabzonspor'un buna ihtiyacı vardı

Trabzonspor eski Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda adı muhtemel başkan adayları arasında geçen Celil Hekimoğlu, Divan Başkanlık Kurulu'nun tüzükten gelen yetkilerini kullanma doğrultusunda tüm hassasiyeti göstereceğine inandıklarını söyledi.Trabzonspor

Trabzonspor'un buna ihtiyacı vardı

Trabzonspor eski Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda adı muhtemel başkan adayları arasında geçen Celil Hekimoğlu, Divan Başkanlık Kurulu'nun tüzükten gelen yetkilerini kullanma doğrultusunda tüm hassasiyeti göstereceğine inandıklarını söyledi.
Trabzonspor eski Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda adı muhtemel başkan adayları arasında geçen Celil Hekimoğlu, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

14 Şubat Cumartesi günü yapılan seçimde Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı'na seçilen Ali Sürmen ve ekibini tebrik eden Celil Hekimoğlu, "Son dönemde genel kurulları tartışmalı ve gergin geçen kulübümüzün, anlamı yüksek bir organının belirlendiği seçimde, iki aday yarışmasına rağmen sergilenen sağ duyulu yaklaşım için gerek sizleri gerekse de diğer aday Sayın Nadir Saral ve arkadaşlarını kutlamak istiyoruz. Trabzonspor'un gerçekten böyle bir görüntüye fazlasıyla ihtiyacı vardı" dedi.

Kulübe hizmet etmiş önceki yönetime de teşekkürü bir borç bildiklerini belirten Hekimoğlu, "Kulübün içinde bulunduğu genel tablo göz önüne alındığında kurulunuzun sorumluluğunun seciyesi bir o kadar artmaktadır. Divan Başkanlık Kurulu'nun tüzükten gelen yetkilerini kullanma doğrultusunda tüm hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz. Zira Sayın Başkan Ali Sürmen'in gerek seçim çalışması döneminde gerekse de kongrede yapmış olduğu konuşmalar ve açıklamalar bu anlamda bizleri umutlandırmıştır. Bu vesileyle bir kez daha hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, kurulunuza çalışmalarında başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor