"Trabzonspor'un bu hali kimseyi aldatmasın!"

Trabzonspor'un ligde bu hafta karşılaşacağı Karabükspor'da kulüp başkanı Mustafa Yolbulan maçla ilgili açıklamalarda bulundu.Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, kendi sahalarında Trabzonspor ile oynayacakları maç öncesi"Trabzon'un sıkıntı

"Trabzonspor'un bu hali kimseyi aldatmasın!"

Trabzonspor'un ligde bu hafta karşılaşacağı Karabükspor'da kulüp başkanı Mustafa Yolbulan maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, kendi sahalarında Trabzonspor ile oynayacakları maç öncesi"Trabzon'un sıkıntılı dönemden geçmesi kimseyi aldatmasın. Kolay maç yok. Juventus maçı öncesi moral bulmak isteyecekler onun için çok dikkatli olmamız lazım" dedi.

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında kendi evlerinde oynayacakları Trabzonspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"DİKKATLİ OLMAMIZ LAZIM"

Cumartesi günü saat 19.00'da kendi sahalarında oynayacakları Trabzonspor maçı öncesi takımı uyaran Yolbulan,"Trabzonspor'un sıkıntılı dönemden geçmesi kimseyi aldatmasın. Ligde artık kolay maç yok. Trabzonspor bizden sonra Juventus maçı oynayacak ve o maç öncesi moral bulmak isteyecekler. Bizim de bu yönde dikkatli olmamız lazım. Trabzonspor çok kıymetli bir rakip. Takımda Uğur bu maçta kart cezalısı ve takımda kart sınırında olan oyuncularımız da var. Centilmenlik havasında bir maç geçmesini diliyorum. Trabzonspor belki bizim maçımıza yeni bir hoca ile çıkabilir. Yeni bir hoca yeni bir hava getirir. Onun için takım olarak çok dikkatli olmamız lazım" diye konuştu.

"TÜRKİYE'NİN SEMPATİ DUYDUĞU BİR TAKIMIZ"

Yolbulan, Trabzonspor mücadelesini 'Karadeniz derbisi' olarak anmanın yanlış olduğunu belirterek, "Her iki takımı da bir bölgeyle kısıtlamak doğru değil. Trabzon ve Karabük takımı birer Karadeniz takımı olabilir. Trabzon'un ülke genelinde bir taraftar grubu var. Karabükspor olarak bizim de İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir gibi birçok şehirde gurbetçilerimiz ve taraftarımız var. Karabük'teki insanlar kadar gurbetteki insanlarımız da takımlarını takip ediyor. Böyle sadece bir bölgeyle kısıtlamaları doğru bulmuyoruz. Karabükspor tüm Türkiye'nin takımı ve sempati duyulan bir takım. Hepsinden öte biz işçi, emekçi ve cumhuriyet kenti takımıyız" şeklinde konuştu.
"TRABZONSPOR MAÇININ BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ"

Yolbulan, Cumartesi akşamı oynanacak olan Trabzonspor maçının bilet fiyatlarını da belirlediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Kale arkaları ve misafir takım 25 TL, maraton kısım ile kapalı alt kısım ise 35 TL. Yapımı tamamlanan kapalı tribünün alt katını Trabzonspor maçında açmayı hedefliyoruz. TFF ve İl Spor Güvenlik Kurulu yarın bunla ilgili karar verecek ve eğer açılması onaylanırsa bu tribüne ait biletler Perşembe gününden itibaren satışa sunulacak. Lig beşincisi olan takımı, taraftarlarımızın bu maçta stadı hınca hınç doldurarak desteklerini istiyoruz. Trabzonspor maçının bilet fiyatlarını makul tuttuğumuzu düşünüyoruz. Taraftarın takıma sahip çıkmanın bir yolu da bilet almakla geçer. Cumartesi akşamı taraftarımızın da desteği ile sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz."

Öte yandan kırmızı-mavili ekip, Trabzonspor maçının hazırlıklarına Çamlık sahasında gerçekleştirdiği antrenman ile ara vermeden başladı. Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda Gençlerbirliği maçında forma giyen futbolcular düz koşu yaparken, diğer futbolcular pas ve şut çalışması gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor