Trabzonspor'un 'beyaz' eylemi

  Trabzonspor’un temiz futbol temiz kulüp kampanyası çerçevesinde başlattığı beyaz formalı mesaj eylemi start aldı.Trabzon il genel meclisinin bütün üyeleri resmi toplantılarında beyaz ağırlıklı bordo mavi forma giyerek, bu eylemi başlattı.Meclis toplantı

Trabzonspor'un 'beyaz' eylemi

 

 

Trabzonspor’un temiz futbol temiz kulüp kampanyası çerçevesinde başlattığı beyaz formalı mesaj eylemi start aldı.

Trabzon il genel meclisinin bütün üyeleri resmi toplantılarında beyaz ağırlıklı bordo mavi forma giyerek, bu eylemi başlattı.

Meclis toplantısına Trabzonspor’un şike süresince savunmasını yapan ve müdahil olarak Fenerbahçelilere sorduğu sorular ile gündeme oturan avukat Nusret Yılmaz da meclis toplantısına katılarak şike süreci sonrası olası gelişmeler hakkında meclisi bilgilendirdi.


tss.gif

Bu arada il genel meclisi kamuoyunun bilgisine sunulmak üzere bütün partilerin ortak kararı ile bir bildiri yayınladı. Bildiride meclis yargı sürecinin Trabzonspor’u haklı gösterdiğini belirterek kupasının verilmesini istedi.

Meclisin bildirisini Ak parti grup başkanı Uğur Yenidoğan okudu. Yenidoğan’ın okuduğu bildiride şu çağrı yapıldı; 

“Şike operasyonu ve dava süresince Trabzonspor da çamur at izi kalsın şark kurnazlığı ile bu kirliliğin içine çekilmeye çalışılmıştır.

Ancak, hak ve hukuk adalet  yerini bulmuş, Trabzonspor’umuz yargı kararı sonucu, şike operasyonundan anlının akı ile temiz çıkmıştır.

Bu sonuçla,  futbol kamuoyu ve Yüce Türk milletinin engin hoşgörülü vicdanında hak edenin hakkının alması ile ilgili beklentilerin yerine getirilmesi gerektiği yönünde kesin kanaat mevcuttur

Trabzonspor’un 2010-11 futbol  sezonunda sahada anlının akı ile kazandığı şampiyonluğunu yargı kararı taçlandırmıştır. Şampiyonluk tescili ile kupasının Trabzonspor’a verilmesini beklemekteyiz. 

Trabzon il genel meclisinde bütün siyasi partilere mensup ve bağımsız meclis üyeleri olarak, Trabzonspor’un yargı kararı ile tescillenen her türlü hakkını alması ile ilgili yürüteceği her türlü mücadelesine kayıtsız şartsız maddi ve manevi olarak destek olacağımızı deklere ediyor,  alicengiz oyunları ile bu hak gaspına zemin hazırlayacak kişi ve kurum ile kuruluşları bir kez daha  uyararak hakkı hak edene hak ettiği şekli ile verilmesini bekliyoruz..”


ts__.gif
 

Nusret Yılmaz; ''Trabzonspor’un hak arama mücadelesi taçlanacaktır ”

İl genel meclisi toplantısındaki beyaz forma mesajlı eyleme Trabzonspor’un avukatı Nusret Yılmaz da katıldı. Yılmaz meclis üyelerine hukuku süreç hakkında bilgi verirken “Şu aşamadan sonra her türlü olasılığa karşı pozisyonumuz var. Yani a b c planlarımız hazır. Yargıtay sürecinin tamamlanmasından sonra Trabzonspor’un hak arama mücadelesi taçlanacaktır ”dedi. Yılmaz, UEFA’nın şike ya da teşvikin sahaya yansıyıp yansımadığı yönündeki kriterlerinin Türkiye’deki gibi sınırlı kriterler olmadığına dikkat çekerek UEFA’nın Trabzonspor’u şampiyonlar ligine almasının Fenerbahçe’yi alma ihtimalinden daha yüksek olduğunu belirtti. 
 

Revi “Fenerbahçe camiası da kulüplerini kirletenleri camialarında barındırmamalıdır”  

Trabzon il genel meclisi başkanı meclis toplantısını  beyaz ağırlıklı bordro mavi forma ile yapmalarının temiz futbol isteyen herkesin sesi olmak için yaptıklarını belirterek “Bizim bu beyaz formalı toplantımızdan ancak futbolu kirletenler gocunur korkar. Umudumuz her futbol takımının beyaz  renkler kadar temiz olması ile ilgili uğraşısıdır” dedi. Revi “Fenerbahçe camiası da kulüplerini kirletenleri camialarında barındırmamalıdır” temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler