Trabzonspor'un Aydınus şansızlığı

FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus'un daha önce yönettiği Trabzonspor-Galatasaray maçlarında gülen taraf, sarı-kırmızılı takım oldu.Süper Lig'de 2003-2004 sezonundan bu yana düdük çalan 39 yaşındaki Aydınus, kariyerinde 3. kez Trabzonspor-Galatasaray maçı

Trabzonspor'un Aydınus şansızlığı

FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus'un daha önce yönettiği Trabzonspor-Galatasaray maçlarında gülen taraf, sarı-kırmızılı takım oldu.

Süper Lig'de 2003-2004 sezonundan bu yana düdük çalan 39 yaşındaki Aydınus, kariyerinde 3. kez Trabzonspor-Galatasaray maçı yönetecek. Aydınus'un daha önce düdük çaldığı iki maçta Galatasaray, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

İstanbul bölgesi hakemi Aydınus, kariyerinde ilk kez Trabzonspor-Galatasaray maçına 2009-2010 sezonunda atandı. Sarı-kırmızılı ekip, Türkiye Kupası mücadelesinde Caner Erkin ve Arda Turan'ın golleriyle Trabzonspor'u 2-1 yendi. Aydınus, her iki takımdan birer futbolcuya sarı kart gösterdi.

FIFA kokartlı hakem, bu sezonun ilk yarısında Türk Telekom Arena'da iki takım arasından oynanan maçta da düdük çaldı.  

Galatasaray, rakibini 2-1'lik skorla geçerken, goller Burak Yılmaz'dan geldi. Trabzonsporlu futbolcu Colman'a kırmızı kartla oyun dışına gönderen Aydınus, ayrıca iki takımdan ikişer oyuncuya da sarı kart çıkardı.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 19 maçta görev alan Aydınus, 79 sarı, 8 kırmızı kart gösterirken, 5 de penaltı kararı verdi.

Trabzonspor ile Galatasaray arasında 11 Mayıs Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadın'da yapılacak 33. hafta maçı, saat 19.00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor