Trabzonspor'un Avrupa'ya gitmesine engel var mı?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo mavili kulübün borcundan dolayı Avrupa kupalarına gitmeme gibi bir durumu olmadığını söyledi. Hacıosmanoğlu ayrıca şike süreci ile ilgili Avrupa'da 2 avukatın dosyayı takip ettiklerini ifade etti. Şike konu

Trabzonspor'un Avrupa'ya gitmesine engel var mı?
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo mavili kulübün borcundan dolayı Avrupa kupalarına gitmeme gibi bir durumu olmadığını söyledi. Hacıosmanoğlu ayrıca şike süreci ile ilgili Avrupa'da 2 avukatın dosyayı takip ettiklerini ifade etti.
 
Şike konusunda Avrupa'da tutulan 2 Avukatın kulübe baskı yapılacağı konusunda kendilerini uyardıklarını söyleyen Hacıosmanoğlu "Bu avukatlar kendilerine 2 takımdan daha teklif geldiğini ancak kabul etmediklerini söyleyerek davanın sonuna kadar para olmadan kulübe çalışacaklarını bize bildirdiler" dedi.
 
UEFA'nın mali konulardaki titizliğine de değinen Hacıosmanoğlu "  Hiçbir sorunumuz kalmadı, kulüp içerisinde yapmış olduğumuz işlerler ile sorunu aştık. Trabzonspor sorunları aşamasın diye içimizdeki engel olmaya kalkanlar oldu. UEFA; Beşiktaş ve Galatasaray’ı davet etti. Bizim borcumuz olsaydı bizi de bu toplantıya çağırırdı.UEFA bizden nezaketten savunma istedi. ”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler