Trabzonspor'un Avrupa planı

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, Medical Park Antalyaspor karşısında aldıkları galibiyet ve Avrupa hedefleri hakkında konuştu.Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, ''Trabzonsporluların kenetlendiklerinde ne

Trabzonspor'un Avrupa planı

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, Medical Park Antalyaspor karşısında aldıkları galibiyet ve Avrupa hedefleri hakkında konuştu.

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, ''Trabzonsporluların kenetlendiklerinde neler başarabileceğini göstermesi açısından Medical Park Antalyaspor maçı çarpıcı bir örnektir'' dedi.

Büyükaydın, yaptığı açıklamada, Medical Park Antalyaspor karşısında gelen 2-0'lık galibiyetin büyük önem taşıdığını, bu maçta alınan 3 puan kadar camianın verdiği bütünlük görüntüsünün de anlamlı olduğunu belirterek, şunları söyledi:

''Trabzonsporluların kenetlendiklerinde neler başarabileceğini göstermesi açısından Medical Park Antalyaspor maçı çarpıcı bir örnektir. Bu karşılaşmanın öncesinde şehirde oluşan hava, birlik beraberlik anlayışının Hüseyin Avni Aker Stadı'na yansıması, oyuncularımızı hem moral hem de güven olarak olumlu yönde etkilemiş ve galibiyette baş rolü oynamıştır. Şimdi herkesime düşen bu ortamı korumak ve sezon sonuna kadar aynı duyarlılıkla takıma olan desteğimizi sürdürmek olmalıdır.''

"BİZİ AVRUPA'YA TAŞIYACAK EN KISA YOL..."

Takıma verdikleri destek nedeniyle eski yöneticilere, sivil toplum örgütlerine, taraftarlara ve yerel medyaya teşekkür eden Büyükaydın, ''Oyuncularımızın bu galibiyetin morali ve öz güveniyle Akhisar deplasmanında da aynı başarıyı tekrarlayacaklarına inanıyoruz. Ligin kalan maçlarında alacağımız sonuçlarla kısa sürede daha üst sıralara yükselmeyi hedefliyoruz. Elbette kupa bizim için öncelikli amaçlar arasında. Bizi Avrupa'ya taşıyacak en kısa yol olan Ziraat Türkiye Kupası'nda önce finale yükselmek, ardından da kupayı Trabzon'a getirmek biraz olsun sevinmemizi sağlayacaktır'' diye konuştu.

Medical Park Antalyaspor müsabakasında bireysel oyuncu performanslarında da değişimler olduğuna dikkati çeken Büyükaydın, iki golün uzun süredir forma giymeyen Volkan ve Yasin'den gelmesinin de anlamlı olduğunu söyleyerek, ''Bu durum, teknik direktörümüz Tolunay Kafkas'ın zaman ilerledikçe oyuncular üzerinde nasıl etkili

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor