Trabzonspor'un asıl hedefi...

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Temel Soyyiğit, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu fikstür çekiminin ardından konuştu. Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Temel Soyyiğit, hedeflerinin Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nu 2. tamamlayabilmek olduğu

Trabzonspor'un asıl hedefi...

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Temel Soyyiğit, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu fikstür çekiminin ardından konuştu.

 

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Temel Soyyiğit, hedeflerinin Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nu 2. tamamlayabilmek olduğunu söyledi.

 

Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen fikstür çekiminin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Temel Soyyiğit, Türk futbolu için en hayırlı şekilde bu maçların geçmesini temenni ederken, ''İlk defa uygulanan bir sistem. Oynayıp göreceğiz. 6 dev karşılaşma yapılacak. Bizim için en iyi hedef, ikinciliktir. İkinci olup Şampiyonlar Ligi elemelerine gidebilirsek, bizim için büyük başarı olur'' diye konuştu.

 

Fenerbahçe derbisindeki saha olayları nedeniyle aldıkları 2 maç seyircisiz oynama cezasının Spor Toto Süper Final'de uygulanacak olmasına da tepki gösteren Soyyiğit, küfürden dolayı alınan saha kapatma cezalarının gelecek sezona bırakılmasına vurgu yaparken, şu ifadeleri kullandı: ''Seyircimize teskin edici mesajlar vermek istemiyorum. Seyircimiz tepkisini dışarı yansıttı. Tasvip etmediğimiz olaylar ama bu kadar büyütülecek olaylar olduğunu düşünmüyorum. Diğer derbilerde de bunlara şahit oluyor, görüyoruz. Sadece sahaya yabancı madde atılması, küfürlü tezahürat ceza sisteminde değil. Bu cezanın Süper Final müsabakalarına neden verildiğine anlam vermiş değiliz.''

 

Öte yandan, fikstür çekiminde yer alan Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Alaeddin Yıldırım, basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadan ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler