Trabzonspor'un antrenörüne men

Wuppertal amatör liglerinde mücadele eden Heiligenhaus Trabzonspor’un B Genç (U 16) takımının antrenörü ve üç futbolcusuna hakeme saldırmaktan dolayı 6 ay ile bir yıl arasında futboldan men cezası verildi. Trabzonspor’un kendi evinde Linde ile oynadığı li

Trabzonspor'un antrenörüne  men
Wuppertal amatör liglerinde mücadele eden Heiligenhaus Trabzonspor’un B Genç (U 16) takımının antrenörü ve üç futbolcusuna hakeme saldırmaktan dolayı 6 ay ile bir yıl arasında futboldan men cezası verildi. Trabzonspor’un kendi evinde Linde ile oynadığı lig maçında 16 yaşındaki hakeme yönetiminden dolayı önce sözlü saldıran antrenör ve oyuncular daha sonra hakemi darp edince tarihi cezadan kurtulamadı. Hakemi ölümle tehdit eden 16 yaşındaki 3 futbolcu ile antrenör, soyunma odasına giden hakeme tekme attı. Polis koruması altında sahayı terk eden hakem, raporunda Trabzonspor’dan 3 oyuncuya kırmızı kart gösterdiğini ve olayların sonrasında çıktığını belirtti.
 
ŞİDDET YÜZÜNDEN SAYILARI AZALDI
 
Federasyon yetkilisi Michael Kuhn yaptıgı açıklamada amatör liglerde hakem sayısının son 18 ay içerisinde şiddetten dolayı 240’dan 128’e indiğini ifade etti. Federasyon ayrıca Trabzonspor’un antrenörüne futboldan 1 yıl men, yaşları 16 olan 3 futbolcuya da 6 ay futboldan men cezası verdi.
 
ÇAĞLAYAN AKTÜRK - Sabah Avrupa - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler