Trabzonspor'un Amerikalı'sı ilk antrenmanında

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzonspor Basket’in Amerikalı oyuncusu Dwight Hardy, bugün takımla ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Yeni sezonda 7 numaralı formayı giyecek olan oyuncu, büyük hedefleri olan bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirt

Trabzonspor'un Amerikalı'sı ilk antrenmanında

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzonspor Basket’in Amerikalı oyuncusu Dwight Hardy, bugün takımla ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Yeni sezonda 7 numaralı formayı giyecek olan oyuncu, büyük hedefleri olan bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Burada büyük bir organizasyon ve yer alınan her kulvarda başarıyı yakalayacak bir oluşum var. Ben de bu kulübün bir parçası olduğum için çok mutluyum. Kısa bir sürenin ardından şehre de uyumu sağlayacağım. Salonumuzda, taraftarımız önünde oynayacağımız ilk maçın heyecanını şimdiden yaşıyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor