Trabzonspor'un alt yapısı parmak ısırtıyor

Trabzonspor'un bu sezon ligde yaşattığı hayal kırıklığının aksine altyapı takımları önemli başarılara imza attı. A takımın Süper Lig'i 46 puanla 9. sırada tamamladığı 2012-13 sezonunda bordo-mavili kulübün U15 takımının ardından U18 takımı da Türkiye şamp

Trabzonspor'un alt yapısı parmak ısırtıyor
Trabzonspor'un bu sezon ligde yaşattığı hayal kırıklığının aksine altyapı takımları önemli başarılara imza attı. A takımın Süper Lig'i 46 puanla 9. sırada tamamladığı 2012-13 sezonunda bordo-mavili kulübün U15 takımının ardından U18 takımı da Türkiye şampiyonu oldu. 
 
Trabzonspor'un, daha önce Fenerbahçe'yi yenerek Türkiye şampiyonu olan U15 takımının ardından, dün de U18 takımı İzmir'de oynanan maçta yine Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup ederek Türkiye şampiyonu oldu. Bordo-mavililerin, normal sezonun ardından dörtlü finallere kalan U17 takımı Türkiye üçüncüsü, U14 takımı da Türkiye dördüncüsü olmuştu. 
 
Trabzonsporlu genç futbolcular, alınan başarılı sonuçların yanı sıra centilmenlikleriyle de dikkat çekti. Bordo-mavili ekipte, U17 takımı Coca-Cola Elit Akademi U17 Ligi'nde dörtlü finalin en centilmen takımı olurken, Coca-Cola Elit Akademi U14 Ligi'nde dörtlü finalin en centilmen oyuncusu Trabzonspor'dan Cafer Tosun, U15 Ligi'nde Berkan Burak Turan ve U18'de de Yüksel Şişman en centilmen oyuncular seçilmişti. 
 
Trabzonspor kulübün pilot takımı 1461 Trabzon da başarılı bir sezonun ardından PTT 1. Lig'i 53 puanla 3. sırada tamamlamıştı. 
 
Ayrıca, Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor Basketbol takımı da sezonu şampiyon alarak tamamlamış ve birinci lige yükselmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor