Trabzonspor‘un Alper ısrarı

Trabzonspor Alper ile ilgili girişimleri hızlandırdı, sırada Sol Bamba, Yasin ve Emre var. Eskişehirspor'un orta saha oyuncusu Alper Potuk'u almakta ısrarlı olan Trabzonspor, kulübüyle yaptığı görüşmelerde transfer için büyük yol aldı.Kırmızı siyahlı kulü

Trabzonspor‘un Alper ısrarı

Trabzonspor Alper ile ilgili girişimleri hızlandırdı, sırada Sol Bamba, Yasin ve Emre var.

 

Eskişehirspor'un orta saha oyuncusu Alper Potuk'u almakta ısrarlı olan Trabzonspor, kulübüyle yaptığı görüşmelerde transfer için büyük yol aldı.

Kırmızı siyahlı kulüple görüşmelerin son aşamaya geldiği, Asbaşkan Nevzat Şakar'ın bu hafta içinde Eskişehir'e giderek transfere netlik kazandırabileceği öğrenildi.

 

Trabzonspor'un Alper için 5 milyon Euro bonservis bedeli isteyen Eskişehirspor'a 2 milyon Euro ve takas için bir futbolcu önerisinde bulunduğu bildirildi.

 

Trabzonspor, Alper için bir miktar paranın yanı sıra  Gaziantepspor'a kiralanan Sapara veya Alanzinho ikilisinden takas için bu kulübe öneride bulundu.

 

Öte yandan Trabzonspor kurmaylarının, transferi düşünülen Fildişi Sahili milli takımı ve Liecester City’nin 27 yaşandaki Stoperi Sol Bamba’nın menajeri ile İstanbul’da görüştüğü iddia edildi.

Bordo mavililer Gençlerbirliği’nden transferi düşünülen Yasın’ın yanı sıra Bucasporlu Emre ile de ilgili girişimlerini sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler