Trabzonspor'un "Alamadığına" bir haller oluyor!

Transfer döneminde Trabzonspor'un transferi için girişim yaptığı golcülere bir  haller oldu.Bordo mavili ekibin listesine giren ancak yapılan görüşmelerden olumlu sonuç çıkmayan forvet oyuncuları gittikleri takımlarda büyük şanssızlıklarla veya problemler

Trabzonspor'un "Alamadığına" bir haller oluyor!

Transfer döneminde Trabzonspor'un transferi için girişim yaptığı golcülere bir  haller oldu.


Bordo mavili ekibin listesine giren ancak yapılan görüşmelerden olumlu sonuç çıkmayan forvet oyuncuları gittikleri takımlarda büyük şanssızlıklarla veya problemlerle karşılaştı. Bu şanssızlıklar beraberinde ilginç bir tesadüfü ortaya çıkardı.


Barrios'la başlayan ilginç  tesadüfler zincirinin son halkası Trabzonspor taraftarının bir türlü unutamadığı Jaja oldu. Transfer döneminde hemen her gün adı bordo mavili kulüple anılan Jaja, transfer olduğu Kayserispor'da ligin henüz 6. haftasında şok bir sakatlık geçirdi. Trabzonspor - Kayserispor karşılaşmasında sakatlanan Jaja'nın en az 6 hafta sahalara dönemeyeceği açıklandı.


BARRİOS- UCHE
Trabzonspor'un transfer döneminde en çok ilgilenen  isimlerin başında gelen Lucas Barrios ise Trabzonspor'un yerine gittiği Spartak Moskova'da adeta kabus yaşadı. Bordo mavili takıma transferi oldu-olacak derken bir anda S.Moskova'ya imza atan Paraguaylı golcü, Rus kulübünde maça dahi çıkamadan sakatlandı ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.


Bordo mavili kulüple adı sıkça anılan ve daha sonra problemlerle boğuşan  bir diğer isim ise Kalu Uche oldu. Transfer döneminde Trabzonspor'un anlaştığı ancak Kasımpaşaspor'un uçuk fiyat talebiyle takımında kalan Uche , İstanbul kulübünde adeta kriz yaratan adam ilan edildi. Geçtiğimiz sezon takımının bankosu olan Nijeryalı golcü bu sezon hiçbir maçta şans bulamazken yönetimden maddi düzeltme de isteyince tamamen gözden düştü. Bunun üzerine tecrübeli golcü Avrupa'da transfer dönemi bittiği için Katar'ın yolunu tuttu.

Doğan Alayoğlu/Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor