Trabzonspor'un adı yetti!

Oussama Assaidi, Mountakhab gazetesine itiraflarda bulundu. Golcü futbolcu, "Trabzonspor adı beni heyecanlandırdı" dedi.Trabzonspor'un transfer gündemindeki isimlerden Assaidi, ülkesi Fas'ın önde gelen basın kuruluşlarından Mountakhab gazetesine bordo-mav

Trabzonspor'un adı yetti!

Oussama Assaidi, Mountakhab gazetesine itiraflarda bulundu. Golcü futbolcu, "Trabzonspor adı beni heyecanlandırdı" dedi.

Trabzonspor'un transfer gündemindeki isimlerden Assaidi, ülkesi Fas'ın önde gelen basın kuruluşlarından Mountakhab gazetesine bordo-mavilileri yakından ilgilendirecek açıklamalarda bulundu.

Hollanda Ligi'nde Heerenveen formasıyla 8 maçta 5 gol atan 23 yaşındaki Oussama Assaidi, "Trabzonspor'un benimle ilgilendiğini duymak bile heyecanlandırıcı. Şampiyonlar Ligi'nde İnter ve Lille gibi güçlü takımlara bile kök söktüren bir ekip. Bu yüzden böyle bir takımın beni düşünmesi bile çok heyecan verici" diye konuştu.

TÜRKİYE LİGİ'Nİ ÖVDÜ
Henüz 23 yaşında olduğunu ve hedeflerinin büyük olduğunu dile getiren Assaidi, "Türkiye, Avrupa'nın önemli liglerinden biri haline geldi. Dünya futbolunun önemli yıldızları orada. Ligin kalitesi de Avrupa'nın en iyilerinden. Türkiye'ye gidersem bir sıçrama yapabilirim" dedi.

Transfer için devre arasını beklediğini dile getiren Assaidi, "Heerenveen'in bana kolaylık göstereceğini düşünüyorum" ifadesini kullandı. Haberde bonservis fiyatının 4.5 milyon euro olduğu hatırlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor