Trabzonspor'un 11'i belli!

Trabzonspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Bordo mavililer bu maçın son çalışmasın yaparken teknik direktör Şenol Güneş’in tek endişesi hafta arasında Hollanda Milli takımı ile oynanan hazarlık

Trabzonspor'un 11'i belli!

Trabzonspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Bordo mavililer bu maçın son çalışmasın yaparken teknik direktör Şenol Güneş’in tek endişesi hafta arasında Hollanda Milli takımı ile oynanan hazarlık maçında yer alan Trabzonsporlu futbolcuların yorgun dönmesi.

Teknik direktör Şenol Güneş yarınki karşılaşmada Eskişehirspor’u imha planını da hazırladı. Güneş tüm futbolcularından rakibe kendi alanında baskı yapmasını isterken,  futbolcularından kaleyi gördükleri an şut çekmelerini istedi.

Güneş Eskişehirspor maçında cezalı Ceyhun’un yerine sakatlığı düzelen Colman’a ilk 11 de şans verecek. Bursaspor maçında sahaya sürdüğü ilk 11 de tek değişiklik yapacak olan Güneş’in yarınki karşılaşmada muhtemelen şu 11 e forma vermesi bekleniyor.

Onur, Serkan, Egemen, Giray, Cale, Selçuk, Engin, Colman, Jaja, Burak, Umut

Sakat: Glowaçkı

Cezalı Ceyhun

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler