Trabzonspor’u yönetimini anlamakta güçlük çekiyorum

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği başkanı ve aynı zamanda Trabzonspor Platformu’nun kurucusu olan Ahmet Hamdi Gürdoğan dün mahkemeye verilen dilekçe hakkında Haber 61 Tv’ye açıklamalarda bulundu.Gürdoğan yaptığı açıklamada ,Bugün verdiğimiz dilekçe ile

Trabzonspor’u yönetimini anlamakta güçlük çekiyorum

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği başkanı ve aynı zamanda Trabzonspor Platformu’nun kurucusu olan Ahmet Hamdi Gürdoğan dün mahkemeye verilen dilekçe hakkında Haber 61 Tv’ye açıklamalarda bulundu.

Gürdoğan yaptığı açıklamada ,Bugün verdiğimiz dilekçe ile 175. Madde gereği  Kayyum Heyetinin atanmasını istedik. Trabzonspor Yönetiminin 1 yıldan beri karar düzeltme adına haksız bir karar infaz edilmesini sağladık.

AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Karar infazı Trabzonspor’un şuanda yapmış olduğu tüm işlemler, Genel Kurula gitmemesi  bütün yöneticilerin işledikleri bunlara kurumlarda dahil olmak üzere (Denetleme Kurulu ve Divan Kurulu)  hepsi suç işlemektedir, çünkü bunlar  bugüne kadar infaz olmamasından dolayı boşlukta harcanan yapılan bütçelerin herhangi bir anlamı yok. Gelecek de yapanın yanına kar kalmasın diye hem Kayyumda 3 kişinin atanıp Genel Kurula getirilmesi devamında da bugün ki müracaatımızla aynı zaman yöneticilerimizin öz mal varlıklarını da tedbir koyabilmenin önü açılmış oluyor. Bu karar geçmezse dahi bugün bizim her şeyden önce mahkemenin kararı gecikse dahi yöneticilerin hakkında açılacak olan tüm ve Trabzonspor’un uğrayacağı tüm zararların kendi öz mal varlıkları tarafından tanzim edilmesi hakkı doğmuş bulunuyor.

Trabzon’da hukukçu bulunmadığını dile getiren DİKB başkanı A. Hamdi  Gürdoğan ,çünkü herkes kraldan daha çok kralcı. Trabzonspor’un hukuksuz yere açılan davalarla beraber Trabzon’un hakkı hukuken açılan en az 10 adet dava hala bir sonuca ulaşamıyorsa Trabzon’da hukuk var demek yanlış olur dedi.

Bugün ki Trabzonspor Yönetimini anlamakta güçlük çekiyorum diyen Gürdoğan, ben varsam var diyor herkes. Trabzonspor’da bizim bilmediğimiz bir bütçe yapısı varsa bize anlatsınlar bizde onları destekleyelim. Trabzonspor resmen uçuruma gidiyor herkes kenardan bakıyor kıs kıs gülüyor dedi.

Haber : Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor