Trabzonspor'u şikayet edecek!

Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor’da forma giyen Amerikalı genç pivot Jack Cooley, Bordo-Mavili kulübün kendisine olan borcunu henüz hala ödememesinden dolayı kulübe menajerleri vasıtasıyla FIBA’da dava açacak.Oyuncunun menajer

Trabzonspor'u şikayet edecek!

Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor’da forma giyen Amerikalı genç pivot Jack Cooley, Bordo-Mavili kulübün kendisine olan borcunu henüz hala ödememesinden dolayı kulübe menajerleri vasıtasıyla FIBA’da dava açacak.

Oyuncunun menajeri Adam Pensack, “Yaklaşık birkaç aydır her hafta paranın  geleceği konusunda söz aldık ancak hiçbir zaman gelmedi. İstediğimiz sadece oyuncuya, kulübün olan borcu. Şu anda oldukça geç kalındı ve kulüp bize parayı almamız için başka bir tercih bırakmadı. Umarım en yakın zamanda çözülür” dedi.

Cooley, 29 maç Trabzonspor forması giyerken, ortalama 22.3 dakikada 12.5 sayı-6.8 ribaund ortalamalarıyla mücadele etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor