Trabzonsporu savunmayan Politikacılara salvo

Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’ndan Trabzonlu politikacılara ağır sözler.Hacısalihoğlu şike sürecinde Trabzonspor’a sahip çıkmayan politikacılara veryansın etti. Eski asbaşkan Hacısalihoğlu kendi Facebook hesabından yayınladığı mesajda

Trabzonsporu savunmayan Politikacılara salvo

Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’ndan Trabzonlu politikacılara ağır sözler.

Hacısalihoğlu şike sürecinde Trabzonspor’a sahip çıkmayan politikacılara veryansın etti. Eski asbaşkan Hacısalihoğlu kendi Facebook hesabından yayınladığı mesajda “ Trabzonspor’un hakkını savunacak mahalli bir politikacı yokmudur? Bu kadarmı genel başkanınıza Biat ediyorsunuz?'' şeklinde sert bir açıklama yaptı

İŞTE HACISALİHOĞLU’NUN O SÖZLERİ

*Milletvekili demek,seçmeninin vekili,sözcüsü ,savunucusudur.    

* Belediye başkanı demek,secim bölgesindeki insanların huzurunu ,refahını sağlamakla görevli temsilcisidir.

*İl başkanı,ilçe başkanı ,özetle mahalli politikacı demek,ilgi alanındaki vatandaşların hakkını ,hukukunu,isteklerini iktidara,genel merkezine yansıtan ve bunları takip eden görevlilerdir yada öyle olmalıdır.

Trabzon halkına şehrin sorunu ne diye sorsanız cevabı ,ne fındık ,çay fiyatı ,ne avrupa birliği,ne işsizlik ,ne döviz artışı,ne de komşu ülkelerle yaşanan sorunlardır. Hep bir ağızdan cevapları,kupa,şampiyonluk,şike olacaktır.

Her üç partininde genel başkanları,adeta söz birliği etmişcesine,Trabzon'a,Trabzonspor'a yapılan bu haksızlıga,bu adaletsizlige tepki göstereceğine habire haksızlık yapanı savunur,adeta adil olmayan bu ortamın devamına destek verirler.

*Peki Trabzonun Milletvekilleri,Belediye Başkanları,Mahalli Poltikacıları şehrin bu ortak derdine niçin tercüman olmazlar,niçin tepki göstermezler. Genel başkanlarının yanlış tutumlarına karşın niçin bir çift söz söylemezler.. İstisna bir vekilimiz ,bir belediye başkanımız ,bir mahalli politikacımız yokmudur allah aşkına. Bu kadar mı genel başkanlarınıza biat ediyorsunuz.Yazık ,çok yazık..Bizleri kimler temsil ediyormuş.

*Düşünüyorumda,çok kandırılmışız ve çok kullanılmışız . Bu kişiler,mahalli seçimler de oy istemek için trabzon halkın yanına nasıl gidecekler.Onların yüzüne nasıl bakacaklar,bu genel başkanlarla nasıl miting alanlarındaki podyuma çıkacaklar..

Aklınızdan çıkarmayınız ki ,Trabzon insanı,fakir de ,cahil de olabilir.Hatta saf da diyebilirsiniz. Fakat herkezden onurlu ve gururludur .Dahası asla aptal değildir. Sakın unutmayın,degerli seçilmişlerimiz..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler