Trabzonspor'u rahat bırakın

Tolunay Kafkas’ın istifasını sunduğu şeklindeki haberleri ‘kasıtlı çıkarıyorlar’ diyerek yalanlayan Şakar, “Taraftarın desteğine ihtiyacımız var” dedi CAN SIKIYOR Bursaspor yenilgisi ile tehlikeli bölgeye iyice yaklaşan Trabzonspor’da moraller bozuk. Hem

Trabzonspor'u rahat bırakın

Tolunay Kafkas’ın istifasını sunduğu şeklindeki haberleri ‘kasıtlı çıkarıyorlar’ diyerek yalanlayan Şakar, “Taraftarın desteğine ihtiyacımız var” dedi

 
CAN SIKIYOR
 
Bursaspor yenilgisi ile tehlikeli bölgeye iyice yaklaşan Trabzonspor’da moraller bozuk. Hem kötü sonuçlar, hem taraftarın tepkisi ve hem de camiada çıkan dedikodular iyice can sıkarken, Asbaşkan Nevzat Şakar, hiç olmadıkları kadar desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi, “Bugün birlik olmazsak ne zaman olacağız? Trabzonspor’u yürekten sevenler bu takıma destek versin, hesaplaşma günü bugün değildir” dedi.
 
TOPLANTI VAR
 
Yaşadığı gribal enfeksiyon nedeniyle 6 gündür evinde istirahatte bulunan Asbaşkan Nevzat Şakar, takımın gidişatı ile ilgili olarak Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile bir görüşme yapacaklarını söyleyerek, “Tolunay hoca ile yarın bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacağız. Hocamıza güveniyoruz ve bu süreçten bizi çıkartacağına yürekten inanıyoruz” diye konuştu.
 
RAHAT BIRAKIN
 
Asbaşkan Şakar, alınan kötü sonuçların ardından Tolunay Kafkas'ın, Başkan Sadri Şener'e istifasını sunduğu yönünde çıkan haberlerle ilgili ise,  "Yok öyle bir şey ya. Nereden çıkıyor bunlar? Takımı rahat bırakın, bunlar kasıtlı çıkarılan haberler" dedi. Şakar, “Son haftalarda takımın iyi oynadığını herkes görüyor. Gerek şanssızlık gerekse hakem hataları ile maç kaybediyoruz. Ama bunun sonu gelecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor