Trabzonspor'u O kurtardı!

Avni Aker'de Eskişehirspor'a çok önemli iki puan kaptıran Trabzonspor'da maç sonrasında taraftarların alkışladığı tek isim kaleci Onur Kıvrak oldu... Karşılaşmanın son dakikasında önce Pele sonra da Serdar'ın vuruşlarını inanılmaz bir şekilde kurtaran mil

Trabzonspor'u O kurtardı!

Avni Aker'de Eskişehirspor'a çok önemli iki puan kaptıran Trabzonspor'da maç sonrasında taraftarların alkışladığı tek isim kaleci Onur Kıvrak oldu... Karşılaşmanın son dakikasında önce Pele sonra da Serdar'ın vuruşlarını inanılmaz bir şekilde kurtaran milli kaleci, Trabzon'u yenilgiden kurtardı.

SON DAKİKALARDA ÇOK KAÇIRDIK

İyi bir maç çıkardığı için mutlu olduğunu fakat kazanamadıkları için bunun kendisi için hiçbir anlam taşımadığını söyleyen Onur, "Son dakikalarda çok fırsat yakaladık. Mutlaka 3 puanı almamız gerekiyordu. Taraftarlardan özür diliyoruz" dedi. Tecrübeli file bekçisi, ilk yarıda kalan tüm maçları kazanmak istediklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor