"Trabzonspor'u kimseye yedirtmeyiz!"

TESOB Başkanı Metin Kara Fenerbahçe maçı sonrası Trabzonspor Başkanına yapılan çirkin saldırı sonrası yaşanan süreci değerlendirerek birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.Trabzon Esnaf Odaları Birliği(TESOB) Başkanı Metin Kara Trabzonspor’un bu şehir halkı v

"Trabzonspor'u kimseye yedirtmeyiz!"

TESOB Başkanı Metin Kara Fenerbahçe maçı sonrası Trabzonspor Başkanına yapılan çirkin saldırı sonrası yaşanan süreci değerlendirerek birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.
Trabzon Esnaf Odaları Birliği(TESOB) Başkanı Metin Kara Trabzonspor’un bu şehir halkı ve esnafı için olmazsa-olmaz en büyük değeri olduğunu belirterek “Kim bu değerimize ihanet ediyor ve zarar veriyorsa bedelini ağır öder.Biz tahriklere gelmeyiz ama yapılanı da sindirmeyiz” dedi.İşte Kara’nın açıklamaları:
LİNÇ KAMPANYASININ PARÇASI OLMAYACAĞIZ
“Türk futbolu ne yazık ki içinde olduğu karanlık günlerden aydınlığa çıkma noktasında sıkıntı yaşıyor. Şike süreciyle birlikte daha da zorlaşan bu süreçte temiz futbol,ahlaklı ve adaletli futbol anlayışını başından beri savunan Trabzonspor’a yönelik başlatılan karalama ve linç kampanyasının asla bir parçası olmayacağız.Bu oyunu bozacağız.Trabzonspor ve Trabzon halkının tek bir derdi ve isteği vardır. O da futbolda adalet,barış ve sevgi anlayışının hakim olmasıdır.
TRABZON ESNAFI TAKIMININ YANINDA
“Esnaf şehri Trabzon 52 bin esnafı ve 49 oda başkanı ve yönetimiyle Trabzonspor’un yanında yer almaya, omuz vermeye ve sahiplenmeye devam edecektir.Fenerbahçe karşılaşması sonrası Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yönetim kurulu üyelerine yapılan çirkin saldırıyı esefle kınıyor Futbol Federasyonu bir kez daha istifaya davet ediyoruz.Trabzonspor’u üç-beş art niyetli insanların elinde yedirmeyiz herkes bunu iyi bilsin”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor