Trabzonspor'u hafife aldılar!

İspanyol El Mundo Deportivo Gazetesi, Athletic Bilbao’nun turu geçmekte fazla zorlanmayacağını yazdı, “Trabzonspor öyle çekinilecek bir rakip değil. Türkler bu kulübü fazla gözlerinde büyütüyorlar” ifadelerini kullandı.İspanyol medyası, Avrupa Ligi play-o

Trabzonspor'u hafife aldılar!

İspanyol El Mundo Deportivo Gazetesi, Athletic Bilbao’nun turu geçmekte fazla zorlanmayacağını yazdı, “Trabzonspor öyle çekinilecek bir rakip değil. Türkler bu kulübü fazla gözlerinde büyütüyorlar” ifadelerini kullandı.

İspanyol medyası, Avrupa Ligi play-off turunda Athletic Bilbao ile eşleşen Trabzonspor’u fazla hafife aldı, “Öyle çekinilecek bir rakip değil. Rahat eleriz” başlıkları atıldı.

El Mundo Deportivo Gazetesi, Trabzonspor’un söylendiği kadar ateşli bir takım olmadığını savundu, “Türkler bu kulübü gözlerinde fazla büyütüyorlar. Sanıldığı gibi çok güçlü bir kadroları yok” yorumunu yaptı. Bilbao’nun maçlarını oynadığı San Mames Stadı’nı ziyaret eden tüm Türk takımlarının bozguna uğradığını belirten gazete, Trabzonspor’un bu eşleşmede sadece evinde biraz direnç gösterebileceğini ileri sürdü. Elmundo Deportivo, bordo-mavili ekibin Asya - Avrupa karışımı bir takım olduğunu da vurgulayarak, “Korkmayın tur cepte” ifadesini kullandı.

Türkiye’de sürekli futbol maçları öncesinde “Cehenneme hoş geldiniz” başlıkları atıldığını hatırlatan gazete, asıl cehennemin San Mames Stadı olacağını, Bilbaolu seyircilerin Trabzonspor taraftarından çok daha ateşli olduğunu savundu.

El Mundo Deportivo Gazetesi ayrıca, Athletic Bilbao’nun kupa eşleşmelerinde Türkiye’de istediği sonuçları alamadığını ve şansının iyi gitmediğine de dikkat çekerken, “Daha önceki yıllarda Bilbao hep evinde kazanarak tur atlardı ancak bu kez durum farklı. Rövanşı da kazanarak bu geleneğe son verecekler” iddiasında bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor