"Trabzonspor'u Dünya kulübü yapacağız"

 Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, Trabzonspor’u dünya kulübü yapmak için göreve talip olduklarını söyledi. Usta, alt yapıyı futbolcu üretim merkezi haline getireceklerini belirterek diğer spor branşlarında da zirvede olan bir kulüp olmayı hedefledi

"Trabzonspor'u Dünya kulübü yapacağız"

 

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, Trabzonspor’u dünya kulübü yapmak için göreve talip olduklarını söyledi. Usta, alt yapıyı futbolcu üretim merkezi haline getireceklerini belirterek diğer spor branşlarında da zirvede olan bir kulüp olmayı hedeflediklerini kaydetti. 
 
Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, başarısızlığı asla kabul etmeyecek bir yapıya sahip olduklarını ifade ederek “Trabzonspor’u, bir dünya kulübü yapmakta kararlıyız. Delegemiz bizi göreve getirmesi halinde bu konuda ciddi hazırlıklarımız var. Avrupa’da sürekliliği olan bir takım ortaya çıkartacağız. Bu bölgedeki bütün ülkelerle yarışarak ülkesinde başarı elde edenler sonra asıl lig olan Avrupa Ligi'ne gidiyorlar. Avrupa Ligi'nde devamlı olan takımların ekonomisi çok büyüyor. Taraftar kitlesi çok büyüyor. Heyecan çok artıyor. Taraftar takımına sahip çıkıyor. Bizim hedefimiz Avrupa'da büyük bir takım olmaktır. Bu nedenle sınır tanımak istemiyoruz. İş adamı için nasıl sınır yoksa büyük futbol kulüpleri için de sınır yoktur” diye konuştu.
 
“AİLE ORTAMINI SAĞLAYACAĞIZ”
Trabzonspor’un çok büyük bir aile olduğunu belirten Usta, “Bu aileyi bir araya getirecek en büyük sorumluluk bize düşüyor. Bize destek olan gibi söylemler yerine devamlı başarılı olan, taraftarını ve camiasını mutlu eden bir kulüp ortaya çıkartarak bunu sağlayacağız. Bu konuda ilk görev bize düşüyor” şeklinde konuştu. 
 
Trabzonspor alt yapısının üretim merkezi haline geleceğini belirten Usta, sözlerini şöyle sürdürdü.
 
“Trabzonspor camiasının gurur duyacağı bir alt yapı inşa etmek istiyoruz. Trabzonspor tarihi alt yapısı ve kendi öz kaynaklarını kullanarak yazılmıştır. Yeni çağın gereklerini alt yapımıza monte edip, yeni tarihler yazmak için bu göreve talibiz. Bizim başarısızlığa asla tahammül edecek yapımız yok.” 
 
“ÇOCUKLARIMIZI SOKAKLARDAN ÇEKECEĞİZ”
Büyük kulüplerin futbol dışında başka branşlarla da ilgilendiğini ifade eden Usta, “Büyük kulüpler bir şehrin, bir kasabanın damarlarına girerler. Amatör branşlarla şehrin her tarafına işlerler. Basketbol, yüzme ve diğer dallarıyla. Trabzonspor ve spor 11 kişinin başarısı için bir koşuşturma değildir. Şehrin sokak aralarına girip çocukları bizim yakalamamız lazım. Onları sokaklardan kurtarmamız lazım. Spor iyi işler için var olmaktır. Spor kötülükten ve küfürden kaçmaktır. Spor medeniyet üretmektir. Sokak aralarına inmediğimiz için çocuklarımıza uzanamadık. Stadyumlarımızda dakikalarca küfür dinliyoruz. Hepimizin ciğeri yanıyor “ ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler