Trabzonspor'u bekleyen Büyük Tehlike

Türkiye kupası ve Süper kupa alan Trabzonspor yönetim kurulunda 1461 Trabzon sorumlusu olarak görev yapan Derviş Köz yönetime uyarılarda bulundu.Bu kulübe uzun yıllar hizmet etmiş kişileri düşman görmekle, camiayı kutuplaştırmakla bir yerlere varılamayaca

Trabzonspor'u bekleyen Büyük Tehlike

Türkiye kupası ve Süper kupa alan Trabzonspor yönetim kurulunda 1461 Trabzon sorumlusu olarak görev yapan Derviş Köz yönetime uyarılarda bulundu.

Bu kulübe uzun yıllar hizmet etmiş kişileri düşman görmekle, camiayı kutuplaştırmakla bir yerlere varılamayacağına değinen Köz " Sayın Başkanın göreve geldiğinden beri söylemleri ve icraatları arasında fark var. Kendisi de defalarca hata yaptığını söyledi. Fakat kırılan kırılıyor. Şu an gündemde olan üye yapma meselesi çok yanlış bir tutum. Hak ediyorsan bırakırsın gerçek Trabzonsporlular seni seçer, yoksa taşıma su ile değirmen dönmez. Böyle seçildiğin bir koltukta oturmayı zaten insan kendisine yakıştıramaz. Bu yanlıştan bir an önce dönülmeli." dedi

Camiaya barış eli uzatılmalı, eleştiriler dikkate alınmalı." şeklinde görüş belirten

 Derviş Koz, yeni delegasyon yapısının Trabzonspor'un geleceği açısından büyük tehlike oluşturacağını, geçmişte Bursaspor, Gaziantepspor gibi bazı kulüplerin düştükleri zor duruma Trabzonspor'un da düşeceğini iddia etti.

Paralı asker mantığı ile oluşturulan yeni Delegasyon sonucunda akli selim Trabzonspor kongre üyelerinin pasifize olacağını da sözlerine ekleyen Köz konuşmasına şöyle devam etti:

Trabzonspor Başkanı İbahim Hacıosmanoğlu Delegasyon yapısı ile oynadı, Trabzonspor ile dokusal bağı olmayan 2700 kişiyi kulübe üye olarak kaydetti. 20 Aralık 2014 Mali Genel Kurulu'ndan istediği gibi bir sonuçla çıkması halinde Trabzonspor'u daha da zor günler bekleyecek, bu yeni üye kaydı oluşturulan 2700 üyenin 1900 tanesi 2015 Genel Kurulu'nda oy kullanacak. Böyle bir güçle yönetim listesi oluşturacak olan Başkan'da masa başında oturup eline kalemi kağıdı alarak istediği gibi yönetim listesi oluşturabilecek" dedi.

Koz haber61.net'e yaptığı açıklamasını şu sözlerle tamamladı " kısaca Trabzonspor'un geleceği karanlık, bundan sonraki ilk kongrede oy kullanabilecek 1900 üyenin sadece kendilerine yakın kişi yada guruplardan üye kaydedilmesi bu büyük kulübü sıradanlaştıracaktır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor