"Trabzonspor'u ağırlamak bizim için onur olur"

Kupa mücadelesinde sahasındaki karşılaşmaları kazanan Tuzlaspor, Manisaspor'u da evinde ağırlayacak. Son 16 turunda müsabakalar tek maç eleme usulüne göre ve grup birincilerinin sahasında oynanıyor. Kazanan taraf çeyrek finale yükselecek.BAŞKAN AHMET ÇABU

"Trabzonspor'u ağırlamak bizim için onur olur"

Kupa mücadelesinde sahasındaki karşılaşmaları kazanan Tuzlaspor, Manisaspor'u da evinde ağırlayacak. Son 16 turunda müsabakalar tek maç eleme usulüne göre ve grup birincilerinin sahasında oynanıyor. Kazanan taraf çeyrek finale yükselecek.

BAŞKAN AHMET ÇABUK "ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA BURALARA KADAR GELMEK GİBİ BİR HEDEFİMİZ YOKTU"

Tuzlaspor Kulübü Başkanı ve Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı olan Ahmet Çabuk takımının bu başarısının sürpriz olmadığını ve planlı çalışarak bu günlere geldiklerini söyledi. Başkan Ahmet Çabuk "Biz bu takımı 3 yıl önce Süper Amatör Ligi'nden aldık ve ilk senemizde şampiyonluk yaşadık. Ardından bölgesel amatör lige geçtik ve orada da şampiyon olduk. 3.Lige çıktık ve burada da tabiri caiz ise Konya'da play-offlar da direkten dönerek geldik. Bu sene bizim sezon başı hedefimiz 2. Lige çıkmaktı, Ziraat Türkiye Kupası'nda buralara kadar gelmek gibi bir hedefimiz yoktu. Ama özellikle Tuzlaspor'un tanıtımının artırılması açısından çok önemli oldu bizim için bu kupa. Ben zaten oyuncu arkadaşlarıma ve teknik heyete de söyledim ilçemizi ne kadar çok tanıtırsak bizim için iyi. Ayrıca futbolcularımızın bu başarısı sayesinde kendilerini de tüm herkese tanıtma şansları oluyor bu durumda onlar için ayrı bir motivasyon. Bence kim ne derse desin sezon başında buralara kadar geleceğimizi kime söylersek söyleyelim bize gülerlerdi. Ama biz maç maç gittik Allah da bize bu başarıyı nasip etti ve buralara kadar geldik" ifadelerini kullandı

"TRABZONSPOR'U ,TUZLA'DA AĞIRLAMAK İSTERİZ"


Tuzlaspor Başkanı Ahmet Çabuk'un gönlünden geçen Tuzla'da ağırlamak istedikleri takımın ise Trabzonspor olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde de bu isteğini dile getiren Çabuk bu kez Trabzonspor'u ağırlamnanın bir onur olacağını söyleyerek "Bizim bundan sonraki rakibimiz Trabzonspor olma ihtimali var ve böyle bir durumda bizim sahamıza gelecekler. Ben aynı zamanda Trabzonsporluyum ve Trabzonspor'a burada ağırlamak tabi ki bizim için onur olur. Ama yenerek de göndermek bizim için gurur olacak. Duygusal yönümüz ayrı ama objektif düşünürsek bizim şuan için evladımız Tuzlaspor ve onun başarısını istiyoruz. Tabii son sekiz takım arasına kalırsak 3 büyük takımımız ile de eşleşme şansı doğabilir o zamanda onları elemenin yolu ararız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor