Trabzonsporluysan sende gel!

Trabzonspor taraftarlar derneği Trabzonspor’a destek olmak adına Trabzon'da  bir araya gelmeye davet ediyor. Trabzon ve İstanbul bir arada yürüyecek.İstanbul'daki yürüyüş saat 15:00'da İstinye'de Trabzon'daki yürüyüş saat 14:00'da Uzunsokak'ta yapılacak,

Trabzonsporluysan sende gel!

Trabzonspor taraftarlar derneği Trabzonspor’a destek olmak adına Trabzon'da  bir araya gelmeye davet ediyor. Trabzon ve İstanbul bir arada yürüyecek.

İstanbul'daki yürüyüş saat 15:00'da İstinye'de Trabzon'daki yürüyüş saat 14:00'da Uzunsokak'ta yapılacak, Cem Papila mitingine on binlerce taraftarın katıldığı Trabzon'da bu seferki rakamın sayısının kaç olacağı merak konusu.

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak Fenerbahçe taraftarlarının yaptığı yürüyüş hakkında eleştirilerde bulunarak, Trabzonspor’un gerçekleştireceği yürüyüşle ilgili bilgilendirme yaptı.

Kodalak; “Trabzonspor taraftarları olarak hafta sonu İstanbul’da Fenerbahçe taraftarlarının yapmış olduğu yürüyüşü ibretle izledik. Hakkında yüzlerce suçlama olan ve 6 aydan beri tutuklu olan Fenerbahçe’nin başkanı için yapılan bu yürüyüş biz Trabzonspor taraftarlarının derin düşünceler içine itmiştir. Öyle ki haksızlığa uğrayan kazandığı 82 puanın 82 sinde de alın teri bulunan takımımızın neredeyse suçlu ilan edilip sanki “Neden mücadele edip 82 puan topladınız” dercesine suçlamada bulundular” şeklinde konuştu.

Ayrıca Trabzonspor’un yürüyüşü hakkında da konuşan Kodalak, “Pazar günü saat 14:00’da Uzun Sokak girişinden başlayıp Meydan Parkına kadar yürüyüş gerçekleştireceğiz. Bu direniş yürüyüşümüz bir basın açıklaması ile sona erecek. Bu yürüyüşe tüm Trabzon halkının katılması gerektiğini belirtmek isteriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler