Trabzonsporluların Onur dileği!

Trabzonspor'da sezonun ilk yarısının en formda ismi olan Onur Kıvrak, başarılı performansını kaldığı yerden devam ettirdi.Özellikle Gaziantepspor karşısında yaptığı muhteşem kurtarışlarla izleyenlere parmak ısırttı. Karşılaşma sonrası birçok takım arkadaş

Trabzonsporluların Onur dileği!

Trabzonspor'da sezonun ilk yarısının en formda ismi olan Onur Kıvrak, başarılı performansını kaldığı yerden devam ettirdi.

Özellikle Gaziantepspor karşısında yaptığı muhteşem kurtarışlarla izleyenlere parmak ısırttı. Karşılaşma sonrası birçok takım arkadaşı yanına giderek Onur’u özel olarak kutladı. Serkan Balcı, basın toplantısında, “Onur’a çok teşekkür ediyorum” dedi. 25 yaşındaki file bekçisi ise, “Takımımın galibiyetinde pay sahibi olabildiysem ne mutlu bana. Performansımda benim için ağabey olan Tolga Zengin’in ve antrenörlerimin katkısı büyük. Umarım başarımı sürdürürüm” dedi. Bordo-Mavililer’in Onur için tek bir dileği var: Aman nazar değmesin.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler