Trabzonsporlular resim sergisinde

Trabzonspor ‘un atom karıncası Serkan Balcı’nın ressam eşi Berfin Balcı’nın kişisel yağlıboya resim sergisi Forum İş Merkezi’nde açıldı.  Yeditepe Üniversitesi iç Mimarlık ve resim bölümü mezunu Berfin Balcı’nın Forum AVM‘deki yağlıboya tablolarının sergi

Trabzonsporlular resim sergisinde

Trabzonspor ‘un atom karıncası Serkan Balcı’nın ressam eşi Berfin Balcı’nın kişisel yağlıboya resim sergisi Forum İş Merkezi’nde açıldı.

 

Yeditepe Üniversitesi iç Mimarlık ve resim bölümü mezunu Berfin Balcı’nın Forum AVM‘deki yağlıboya tablolarının sergilendiği resim sergisinin açılışını Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Asbaşkan Hasan Yener ve Belediye Başkan yardımcısı Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Ergin Aydın yaptı.

 

Açılışa Trabzonspor kulübü eski başkanı Özkan Sümer, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz,  Kültür Müdürü İsmail Kansız, Trabzonspor yöneticileri ve futbolcular katıldı.

 

Açılışta bir konuşma yapan Serkan’ın eşi Berfin Balcı bu serginin ilk sergisi olduğunu ifade ederek, ”Burada 4 yıllık bir emek var. Hepsi güncel hayattan esinlenerek yapılmış tablolar. 4 yılda yaptığım yağlıboya tabloların sizlerin beğenisine sunduk. İnşallah beğenirsiniz” dedi.

 

Açılışta konuşma yapan Trabzon Belediye başkan yardımcısı  Ergin Aydın sergideki tabloların  çok profesyonel bir çalışma olduğunu belirterek, ”Bilmiyorsunuz Türkiye’deki ressamların tamamına yakını Karadenizlidir. Bunun bir çoğu da Trabzonludur. Artık futbolcu eşleri de ressam oldu. Tablolar son derece profesyonel. Berfin hanım işinin ehli olduğunu gösterdi. Zaten Serkan’da sahalarda eşi gibi yetenekli. Bundan sonraki hayatında  Berfin hanım’a başarılar diliyorum “dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler