Trabzonsporlular açılışa katıldı

Trabzonspor Futbol takımı antrenör ve futbolcuları okul açılışına katıldı.Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, Basın sözcüsü Yakup Aslan teknik direktörü Hamı Mandıralı, futbolcular Colman, Bosingwa ve Özer, bugün Of-Çaykara yolu üzerindeki Cumapazarı Belde

Trabzonsporlular açılışa katıldı

Trabzonspor Futbol takımı antrenör ve futbolcuları okul açılışına katıldı.

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, Basın sözcüsü Yakup Aslan teknik direktörü Hamı Mandıralı, futbolcular Colman, Bosingwa ve Özer, bugün Of-Çaykara yolu üzerindeki Cumapazarı Beldesi'nde bunan  ve 1992 de hayata gözlerini yuman Yakup Türköz adına oğlu Trabzonspor yöneticisi Murat Türköz’ün yaptırdığı  Yakup Türköz  Özel ve Meslek Eğitim Okulu'nun açılışına katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Ayrıca açılışa Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Of Kaymakamı Eray Aydın, Ak Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu ve çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yaptığı konuşmada bu okulun yapılmasını hep çok istediklerini belirterek Murat kardeşime bu okul için teşekkür ediyorum. Her zamanda yanında olacağım" dedi.

Trabzon Valisi Abdik Celil ÖZ,  açılışta yaptığı konuşmada "bugün iki yönüyle anlamlı bir açılış yapıyoruz. Birincisi engelli vatandaşlarımızı toplluma kazandırma konusunda önemli bir açılış. Bugün Türkiye'de engellivatandaşların eğitime kazandırılmaları durumu yüzde 95'i bulmuştur. Trabzon'da çalışan işadamları memkeletine yatırım yapıyor ve memleketini unutmuyor. BU güzel yatırım için Murat beye teşekkür ediyorum. İnşallah Trabzonspor'umuzda bizi pazartesi günü mutlu edecekler." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor