Trabzonsporlu yöneticiler kampa neden gelmiyor?

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor'da dün oynanan hazırlık karşılaşması için hiçbir yöneticinin kampa gelmemesi akıllarda soru işareti bıraktı.Bordo Mavili ekibin Özbek temsilcisi Lokomotif Taşkent ile oynadığı ve 2-2 berabere kal

Trabzonsporlu yöneticiler kampa neden gelmiyor?

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor'da dün oynanan hazırlık karşılaşması için hiçbir yöneticinin kampa gelmemesi akıllarda soru işareti bıraktı.

Bordo Mavili ekibin Özbek temsilcisi Lokomotif Taşkent ile oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı karşılaşma için Trabzonsporlu hiçbir yönetici Avusturya'ya gelmedi. Durum böyle olunca İdari Menajer Serkan Ünver yönetici sıfatıyla maça çıkarıldı. 

Bu durum transferde Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'i memnun edemeyen yöneticilerin Boşnak teknik adam ile karşı karşıya gelmek istemedikleri yorumlarına neden oluyor.

 

yonetici.jpg

 

esas.20140720123928.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler