Trabzonsporlu yerli Abramoviç

Trabzonspor eski yöneticisi İlhan Karadeniz'in dudak uçuklatan yatı. 45 metre uzunlukta olan ultra lüks teknesi Deep Story'e helikopteri ile gelip seyahatine devam eden İlhan Karadeniz, 35 milyon euro değerindeki teknesi ile değme sosyetik isimlerin görke

Trabzonsporlu yerli Abramoviç

Trabzonspor eski yöneticisi İlhan Karadeniz'in dudak uçuklatan yatı.

 

45 metre uzunlukta olan ultra lüks teknesi Deep Story'e helikopteri ile gelip seyahatine devam eden İlhan Karadeniz, 35 milyon euro değerindeki teknesi ile değme sosyetik isimlerin görkemini geride bıraktı.

 

45 metre uzunluğunda boyuna göre Avrupa ve dünyada helikopter pistine sahip lüks yatına inip Yunan adaları seyahatine çıkan Trabzonspor'un eski yöneticisi ilhan Karadeniz, eşi Öykü Karadeniz ile iniş sırasında görüntülendi.

 

Üç katlı, 7 odaya sahip, çift salonlu okyanus ötesi mega yatı ile Türkbükü kıyılarından demir alan çift daha sonra Yunan adaları seyahatine çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler