Trabzonsporlu taraftarlara ceza!

Geçen ay ortasında yürürlülüğe giren 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliği önlemeye dair kanunun daha "kırkı dolmadan" etkisi hızlı oldu... Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yasanın yürürlülüğe girmesinden bu yana 59 taraftar hakkında yasal işlem başlattığı

Trabzonsporlu taraftarlara ceza!

Geçen ay ortasında yürürlülüğe giren 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliği önlemeye dair kanunun daha "kırkı dolmadan" etkisi hızlı oldu...

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yasanın yürürlülüğe girmesinden bu yana 59 taraftar hakkında yasal işlem başlattığı ortaya çıktı. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde gözaltına alınan 59 taraftar çeşitli savcılıklara sevkedilirken bu kişilere davaları sonuçlanıncaya kadar spor sahalarına giriş yasağı getirildi.

Haklarında işlem başlatılan taraftarlardan 20'sinin İstanbul 15'inin İzmir ve 14'ünün de Trabzon'da gözaltına alındığı diğer 10 kişinin ise Türkiye'nin çeşitli illerinden olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor