Trabzonsporlu taraftarlar isyanda

Yıldırım Demirören başkanlığında bugün toplanan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun şike konusundaki kararı toplantısı sonrasında Trabzonspor taraftarları sosyal medya paylaşım ağlarında isyanlarını dile getirdiler.  Bordo-Mavili taraftarl

Trabzonsporlu taraftarlar isyanda

Yıldırım Demirören başkanlığında bugün toplanan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun şike konusundaki kararı toplantısı sonrasında Trabzonspor taraftarları sosyal medya paylaşım ağlarında isyanlarını dile getirdiler. 

 

Bordo-Mavili taraftarlar, “Bundan sonraki seçimlerde siyasi partilere oy verenler sakın ama sakın "Trabzonsporluyum" demesinler. Babamın kemiklerini mezarda sızlatmam. Fenerbahçe’yi kurtaracaksınız diye bu kadarı da olmaz. Adamlar temiziz dedi, 6222 ve 58. madde değişti. Demek kirli olsalar Anayasa değişecekti.

 

Kaypaklıkta son nokta. Hala temiziz diyen var. AKP'nin adalet  anlayışı Demirören'in açıklamalarında gizli.

Bu saatten sonra AKP'ye de MHP'ye de CHP'ye de oy veren TS'li değildir. Adalet yerlerde sürünüyor, insanlarla dalga geçiliyor. Şike var ama sahaya yansımadı. Nasıl iş bu anlamış değiliz. Enerjinizi meydanlara saklayın. Şaşırmış taklidi de yapmayın. Yıldırım Demirören, Mecliste bu yüzden sabahladı. Başbakan onu bu yüzden seçti“ diyerek isyanlarını dile getirdiler.

 

616161.png

qqq.png

 

333333333.png

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor