Trabzonsporlu Olcan olimpiyatta

Trabzonspor'un genç ve yetenekli oyuncusu Olcan Adın, memleketi Balıkesir'e geldi.Olcan, Süper Lig hakemleri ile birlikte bu pazar yapılacak olan Dünya Olimpik Gün Koşusu'nun tanıtım toplantısına katıldı. Tüm hemşehrilerini pazar sabahı yapılacak olimpik

Trabzonsporlu Olcan olimpiyatta

Trabzonspor'un genç ve yetenekli oyuncusu Olcan Adın, memleketi Balıkesir'e geldi.

Olcan, Süper Lig hakemleri ile birlikte bu pazar yapılacak olan Dünya Olimpik Gün Koşusu'nun tanıtım toplantısına katıldı. Tüm hemşehrilerini pazar sabahı yapılacak olimpik Gün Koşusu-Yürüyüşüne katılmaya çağıran Olcan Adın, futbol ile ilgili sorulara cevap vermedi. 

Balıkesir'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen basın tanıtım toplantısına, İl Müdürü İlhan Aslan, Süper Lig Hakemleri Aytekin Durmaz, İlker Meral ve Selçuk Kaya, bayan güreş milli takım sporcusu Yasemin Adar, Balıkesir Hakemler Derneği Başkanı Ömer Munis, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı Metin Mengüç, Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Adem Özalp, eski milli atlet İsmail Akçay, Türkiye Güreş Federasyonu Marmara Bölge Temsilcisi güreş antrenörü Aslan Seyhanlı katıldı. Toplantının başında, Gençlik Haftası Kutlamaları kapsamında, Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı konulu orta öğretim kurumları arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren ilk üç öğrenciye ödülleri verildi. Ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, Süper lig Hakemi Aytekin Durmaz ve futbolcu Olcan Adın verdi. Pazar günü saat 10.00'da Balıkesir'de start verilecek olan Olimpik Gün etkinliğiyle ilgili açıklamalarda bulunan ve tüm vatandaşları pazar sabahı Atatürk Stadı önünde buluşmaya davet eden yetkililer, böylesi bir tanıtım fırsatını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini ifade ettiler. Süper Lig Hakemlerinden Aytekin Durmaz, "Bütün Balıkesir'in desteğini bekliyoruz. Bu Türkiye adına önemli, televizyonlarda (TRT) canlı yayınlanacak. Diğer ülkelere de bizim adımızı duyuracak bir olay. Biz orada olacağız, bütün Balıkesir'i bekliyoruz" dedi.

Genç futbolcu Olcan Adın da memleketi Balıkesir'de böyle bir etkinliği katılmaktan mutluluk duyacağını söyledi. Olcan Adın, "Bu aktivitede bulunduğumuz için teşekkür ediyorum. Türkiye genelinde ilk 8 içerisindeki ilden biriyiz. Umarım bu başarılar devam eder. Tüm ülke adına önemli başarılara imza atarız inşallah. Bir aksilik olmaz ise pazar günü Balıkesir'de bu etkinlikte olacağım" diyerek herkesi Olimpik Gün koşusu-yürüyüşü etkinliğine davet etti.

Basın toplantısının ardından Gençlik Spor İl Müdürlüğünden ayrılan Olcan, 34 LCN 01 plakalı beyaz renkli son model Porsche aracıyla dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor