Trabzonsporlu Karmate ile coştu

Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'ndeki geceye, Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Recep Denizer ve Emin Kahraman ile bordo-mavili takımın kalecisi Tolga Zengin de katıldı. Karmate Grubu'nun konser verdiği gecede Trabzonspor tara

Trabzonsporlu Karmate ile coştu

Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'ndeki geceye, Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Recep Denizer ve Emin Kahraman ile bordo-mavili takımın kalecisi Tolga Zengin de katıldı.

Karmate Grubu'nun konser verdiği gecede Trabzonspor taraftarlarıyla ilgili slayt gösterileri de yapıldı. Geceye katılanlar, horon oynayarak eğlendi.

Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin, Trabzonspor Taraftarlar Birliği Derneği Başkanı Adem Söğüt ile birlikte Karmate Grubu'na, üzerinde 'Karmate' yazılı bordo-mavili forma hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor