Trabzonsporlu iş adamı konuştu

 Trabzonspor'un eski yöneticisi ünlü işadamı İlhan Karadeniz haber61e Tabzonspor'u değerlendirdi.  Fenerbahçe'ye karşı 1995-96 futbol sezonunda kaybedilen şampiyonluk döneminde de yönetici olan Karadeniz bu olayın kendisini yıktığını söyledi. Ünlü işadamı

Trabzonsporlu iş adamı konuştu

 Trabzonspor'un eski yöneticisi ünlü işadamı İlhan Karadeniz haber61e Tabzonspor'u değerlendirdi.  Fenerbahçe'ye karşı 1995-96 futbol sezonunda kaybedilen şampiyonluk döneminde de yönetici olan Karadeniz bu olayın kendisini yıktığını söyledi. Ünlü işadamı başkan Sadri Şener'e de övgüler yağdırdı.

1995 – 1996 yılında Fenerbahçe’ye şampiyonluğu kaybettikten sonra kahrolduğunu söyleyen Karadeniz “ Trabzon’da genç nüfus bizi pek tanımaz, ama yaşı olanlar iyi bilir. Biz Trabzonspor’un en güçlü yönetime sahip olduğu zamanlarda yöneticilik yaptık ve en güçlü yönetimdik. Trabzonspor’un her zaman ve her platformda yanında olduk. Ama maalesef  Trabzon’da egoları yüksek insanlar var. Onların egoları yüzünden Trabzon kent olarak her zaman değer kaybediyor. Trabzonspor’un tekrar güç kazanması için bu egosu yüksek insanların bu tavırlarından vazgeçmesi gerek.” dedi.

Trabzonspor’u yabancılar bitiriyor

Yabancı futbolcuların ülke futboluna büyük zararlar verdiğini ifade eden Karadeniz  Türkiye'de yabancı futbolcu sayısı sınırının bu günkünden daha da aşağı çekilmesi gerek.Kulüplerde çok fazla yabancı futbolcu var. Bu ülke futboluna da , Trabzonspor’a da zarar veriyor. Kaliteli yabancı olsalar tamam da .Maalesef değiller. Bu kadar yabancı futbolcu olursa Türk gençleri nasıl yetişecek. Bu geençler nerde şans bulup oynayarak kendilerini geliştirecekler. Bu şartlarda bu yabancı sayısıyla bu mümkün görünmüyor. Türk futbolunu bitiren olay ithal futbolculardır. 

 Trabzonspor’un en başarılı olduğu dönemlere bakacak olursanız, göreceksiniz ki öz evlatları kulüp de görev almış. Trabzonspor  son yıllarda kendi gerçeğine ters gelen işler yapıyor.Ama geç değil,camia eskiyi yeniden yakalayabilir. “şeklinde konuştu.

Şener İyi bir başkan

Sadri Şener’in iyi bir Trabzonspor olduğunu söyleyen Karadeniz, “ Sadri Şener başkan çok iyi bir Trabzonsporlu ve Trabzonlu. Bundan hiçbir zaman kuşkumuz yok.  Trabzonspor'da ikinci döneminde başarılı işlere imza attı. Kulübü iyi yönetiyor.

Fakat ondan sonra  Trabzonspor’un başına gelmesi gereken isim ise ben değil Sn Bakan Faruk Özak dır. Politikacı kimliğini kenara koyarak Trabzonspor’un tekrar başına geçmesi gerekiyor. Trabzon’da başkanlığı şu dönemde en iyi o yababilir bizlerde ona destek oluruz.”dedi.

Trabzonsporlu olmaktan gurur duydum

40 sene önce Trabzon’da İstanbul’a taşındığını da ifade eden Karadeniz, “ 40 yıl önce Trabzon’da İstanbul’a göç ettiğimde hep bir tarafım o şehirde kaldı. Ben Trabzonluyum Trabzonsporluyum hiçbir zaman bu duruşumdan taviz vermedim.”şeklinde konuştu

 

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ / Haber61.NET  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor