Trabzonsporlu futbolcularla ilgileniyorlar mı?

AKHİSAR Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel medyada gündeme gelen Trabzonsporlu Barış Memiş ve diğer futbolcularla ilgilenmediklerini açıkladı. Eryüksel, "Tarabzonsporlu Barış Memiş ve kadro dışı oyuncularla ilgilendiğimiz yazılıp çizildi. Biz Trabzonsp

Trabzonsporlu futbolcularla ilgileniyorlar mı?
AKHİSAR Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel medyada gündeme gelen Trabzonsporlu Barış Memiş ve diğer futbolcularla ilgilenmediklerini açıkladı. Eryüksel, "Tarabzonsporlu Barış Memiş ve kadro dışı oyuncularla ilgilendiğimiz yazılıp çizildi. Biz Trabzonsporlu hiçbir futbolcuya teklif götürmedik. Kadromuz önemli ölçüde şekillendi. Şu anda yeni transfer gündemde yok. Ancak teknik direktörümüz Mustafa Reşit Akçay oyuncu isterse yeniden çalışmalara başlayabiliriz" şeklinde konuştu. 
 
Defans oyuncusu Uğur Demirok'un Galatasaray'la flört ettiği haberlerine de açıklık getiren Hüseyin Eryüksel, "Uğur Demirok bizim sözleşmeli oyuncumuz. Menajerler kafa karıştırıyor. Kurallara uygun hareket etmiyorlar.
 
Sözleşmesi devam eden bir futbolcu için kapı kapı dolaşıyorlar. Kulübümüze bugüne kadar hiçbir kulüp Uğur için teklifte bulunmadı" dedi. Eryüksel bu sezon tüm maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayacaklarını sözlerine ekleyerek, " Devre arasında stadımız bitse bile, bazı birimlerin yeni stada taşınması büyük masraf. Böyle bir külfetin altına giremeyiz" yorumunu yaptı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler