Trabzonsporlu futbolcular cafe'de

Trabzonsporlu Futbolcular, kritik CSKA Moskova maçı öncesi bir Cafe ve Restaurant’ın açılış öncesi ilk misafirlerini, Trabzonspor Futbolcuları ve Teknik Direktör Şenol Güneş oldu.New York ve Londra yeme içme kültürünü Trabzon ile buluşturacak, bir Cafe ve

Trabzonsporlu futbolcular cafe'de

Trabzonsporlu Futbolcular, kritik CSKA Moskova maçı öncesi bir Cafe ve Restaurant’ın açılış öncesi ilk misafirlerini, Trabzonspor Futbolcuları ve Teknik Direktör Şenol Güneş oldu.

New York ve Londra yeme içme kültürünü Trabzon ile buluşturacak, bir Cafe ve Restaurant’ın açılış öncesi ilk misafirleri,Trabzon Futbolcuları ve Teknik Direktör Şenol Güneş oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

 Varlıbaş AVM’de bir cafede Dünya ve Türk mutfağından sunduğu farklı conceptleri Trabzon halkıyla buluşturacak.

Trabzon’da özellikle yabancı futbolcuların aileleriyle vakit geçirebilecekleri mekanların eksikliğini büyük ölçüde giderecek cafede keyifle vakit geçiren futbolcular ve teknik heyet, Şampiyonlar Ligi’ndeki kritik CSKA Moskova maçı öncesi keyifli anlar geçirip moral depoladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor