Trabzonsporlu Batuhan" Beni Alın"

Trabzonspor'un beklenen verimi alamayıp kadro dışı bıraktığı Batuhan Karadeniz eski takımı Eskişehirspor'a mesaj gönderdi. Trabzonspor'da kadro dışı kalan Batuhan Karadeniz, Ertuğrul Sağlam ile görüşüp "Hocam beni alın" dedi.Eskişehirspor, Beşiktaş'tan Ho

Trabzonsporlu Batuhan" Beni Alın"

Trabzonspor'un beklenen verimi alamayıp kadro dışı bıraktığı Batuhan Karadeniz eski takımı Eskişehirspor'a mesaj gönderdi.

 Trabzonspor'da kadro dışı kalan Batuhan Karadeniz, Ertuğrul Sağlam ile görüşüp "Hocam beni alın" dedi.

Eskişehirspor, Beşiktaş'tan Holosko ve Mustafa Pektemek'i renklerine katmak için harekete geçti. Transferin son gününde Eskişehirli yöneticilerin Beşiktaş'ın kapısını çaldığı ortaya çıktı. Ertuğrul Sağlam'ın da bu iki ismi kadrosunda görmek istediği öğrenildi. Siyah Beyazlı kulübün ise bu iki futbolcuyu birden vermeye çok sıcak bakmadığı ancak Holosko'nun Eskişehirspor'a transferine onay verebileceği ifade edildi.

BATUHAN: "HOCAM BENİ ALIN"

Öte yandan Batuhan Karadeniz'in Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile görüşüp "Hocam beni alın" dediği öğrenildi. Ertuğrul Sağlam'ın ise "Holosko ve Mustafa Pektemek gelmezse seninle masaya otururuz" yanıtı verdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor