Trabzonspor'la iş birliğine devam

Trabzonspor ile Yıldız Holding arasında 2005 yılından bu zamana devam eden iş birliği imzalanacak reklam anlaşmasıyla devam edecek. Bu amaçla Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’i ziyaret ederek, teşekkür ett

Trabzonspor'la iş birliğine devam

Trabzonspor ile Yıldız Holding arasında 2005 yılından bu zamana devam eden iş birliği imzalanacak reklam anlaşmasıyla devam edecek. 

Bu amaçla Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’i ziyaret ederek, teşekkür etti. Ülker’e bordo-mavili kulübe 2005 yılından bu yana verdiği destek nedeniyle teşekkür eden Şener, kendisine bir plaket sundu.
 
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker de Şener'e gümüş tabak hediye etti. Şener ve Ülker arasındaki görüşmede Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker ve Yıldız Holding Hukuk İşleri Genel Müdürü İbrahim Taşkın da yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler