Trabzonspor'la adı anılıyordu ama...

Trabzonspor ile uzun süre adı anılan ve son dönemlerde yeniden trasfer gündeminde ismi geçen Alper Potuk için Avrupa kulüpleri de nabız yoklamaya başladı.Trabzonspor'a transferi konusunda iki kulüpten de net bir açıklama olmazken genç oyuncunun da taliple

Trabzonspor'la adı anılıyordu ama...

Trabzonspor ile uzun süre adı anılan ve son dönemlerde yeniden trasfer gündeminde ismi geçen Alper Potuk için Avrupa kulüpleri de nabız yoklamaya başladı.

Trabzonspor'a transferi konusunda iki kulüpten de net bir açıklama olmazken genç oyuncunun da talipleri gün geçtikçe artıyor.

 Alper için sezon başında Es-Es’in kapısını çalan Real Zaragoza, yeniden devreye girdi. La Liga ekibi, 4.5 milyon Euro’luk yeni bir teklif sundu. Eskişehirspor Yönetimi ise transferi sezon sonuna bırakıyor.

La Liga’dan başka kulüplerin de takip ettiği 22 yaşındaki orta saha oyuncusu ile bir İngiliz ve bir Alman takımının da ilgilendiği iddia edildi. Özellikle A Milli Takım’a seçildikten sonra değerini artıran Alper’le ilgili sportif direktör Zafer Tüzün, “Artık değeri 5 milyon Euro değil. Daha ciddi bir teklifle gelmeleri lazım” demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor