Trabzonspor'dan yılın transferi

Sezon başında son anda takımda kalan Marek Sapara, derbideki performansıyla büyüledi İki yıl önce Ankaragücü'nden 200 bin euro'ya alınan Slovak futbolcu, başarısının sırrını açıkladı.Trabzonspor'da Fenerbahçe karşısında alınan beraberlik ve Olcan Adın'ın

Trabzonspor'dan yılın transferi

Sezon başında son anda takımda kalan Marek Sapara, derbideki performansıyla büyüledi İki yıl önce Ankaragücü'nden 200 bin euro'ya alınan Slovak futbolcu, başarısının sırrını açıkladı.

Trabzonspor'da Fenerbahçe karşısında alınan beraberlik ve Olcan Adın'ın kaçırdığı gollerle birlikte en çok konuşulan konu Marek Sapara'nın performansı oldu.
 
İki sezon önce Ankaragücü'nden 200 bin euro sözleşme fesih bedeliyle transfer edilen, devre arasında Gaziantep'e kiralanan ve sezon başında da takasta Antep'e gitmesi gündeme gelen Sapara bir anda takımın en önemli silahı oldu.
 
Şenol Güneş'in, Serdar Kurtuluş'a karşılık takasta gönderilmesine izin vermediği Slovak futbolcu, attığı paslar, kullandığı olumlu toplar, sert şutları ve savunmaya desteğiyle "yılın flaş transferi" etkisi yarattı.
 
GERİ DÖNMEK İÇİN KENDİ KENDİME SÖZ VERMİŞTİM
Sivasspor ve Fenerbahçe maçlarında birer topu direkten dönen, önceki akşamki derbide bir şutu da çizgiden çıkaran Sapara'dan önemli açıklamalar.
 
Gaziantep'e kiralık olarak gönderildiğinde geri dönmek için kendi kendine söz verdiğini belirten Sapara, "Türkiye'ye büyük umutlarla gelmiştim. Gerek Ankaragücü, gerekse Trabzonspor'daki ilk yılımda işler istediğim gibi gitmedi. Bu benim son şansımdı. Şenol hoca bana güvendi ve bugüne geldik.
 
Fenerbahçe maçında şanssızdık. Ama sezon sonunda istediğimiz yerde olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor