Trabzonspor'dan Yıldırım atağı

Şike yaptıkları ulusal ve uluslararası makamlarca onaylanan başta Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım olmak üzere cezaları Yargıtay tarafından onanan isimlerin hali hazırda infazlarının gerçekleşmemesi üzerine Trabzonspor Hukuk Kurulu harekete geçti.Yıldırım

Trabzonspor'dan Yıldırım atağı

Şike yaptıkları ulusal ve uluslararası makamlarca onaylanan başta Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım olmak üzere cezaları Yargıtay tarafından onanan isimlerin hali hazırda infazlarının gerçekleşmemesi üzerine Trabzonspor Hukuk Kurulu harekete geçti.

Yıldırım'ın, infazı için yarın mahkemeye müracaat etmeye hazırlanan bordo-mavili kulübün hukuk kurulu, ayrıca infazın gecikmesinde sorumluluğu olan kişiler hakkında da Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na (HSYK) şikayette bulunacak.

Konuyla ilgili olarak tayfahaber.com adlı internet sitesine açıklamalarda bulunan Trabzonspor Hukuk Kurulu üyesi avukat Atilla Dilaver, dertlerinin insanların hapis yatması değil, şike yaptıkları kesinleşen insanların hala Türk futbolunda aktif olarak rol alması olduğunu belirterek, "Biz bu hafta Aziz Yıldrım’ın infazı için gerekli müracaatları yapacağız. Artı bu infazın gecikmesinde sorumluluğu olanlar hakkında da Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’na da şikayette bulunacağız. Bizim derdimiz Aziz Yıldırım'ın veya diğerlerinin hapse girmesi değil, bizim derdimiz şike yaptıkları kesinleşen kişilerin hala futbolun içinde aktif olarak rol almalarıdır.

Birilerinin hapse girmesi, hapis yatması, bizi mutlu etmez. Biz insanların suç işlemesine de üzülürüz, hapse girmesine de. Amacımız kişilerin hapse girmesi değil kişilerin bir an önce futboldan men edilmesidir. 17 Ocak'tan beri bu insanlar Türkiye’deki futbolun önemli aktörleri olarak görevlerine devam ediyor. Böyle bir ligin şaibesiz olduğunu iddia etmek mümkün değil. Bu konuda gerekli müracaatlarımızı yarın yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor