Trabzonspor’dan yerli atağı!

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay yaklaşan ara transfer öncesi hazırladığı transfer listesini yönetime sundu.Haber61 spor servisinin edindiği bilgiye göre ;Gelecek sezon yabancı kontenjanının daha da düşeceğini göz önüne alan Akçay şimdiden kadro

Trabzonspor’dan yerli atağı!

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay yaklaşan ara transfer öncesi hazırladığı transfer listesini yönetime sundu.

Haber61 spor servisinin edindiği bilgiye göre ;Gelecek sezon yabancı kontenjanının daha da düşeceğini göz önüne alan Akçay şimdiden kadro yapısını kaliteli yerli futbolcular üzerine kurmanın planlarını yapmaya başladı. Bu doğrultuda transfer listesini oluşturan Mustafa Akçay listenin başına Mustafa Pektemek, Özer Hurmacı ve Serdar Gürler’i koydu.  Akçay yönetimden bu 3 ismi kadroya katması yönünde rapor sundu. Rapor doğrultusunda çalışmalara başlayan yönetim Akçay’ın isteklerini yerine getirmek için görüşmelere hız verdi.

Akçay’ın özellikle Mustafa Pektemek’i kadrosunda görmeyi çok istediği ve Bordo mavili kulübün bu futbolcu için Beşiktaş’tan kolaylık beklediği öğrenildi. 

transfer-listesi.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler