Trabzonspor'dan yeni transfere kesik!

Trabzonspor, transfer döneminde Şahin Aygüneş, Özer Hurmacı ve Alexandru Bourceanu’yu transfer etmiş ve 1461 Trabzon’dan Mustafa Akbaş ile Gökhan Alsan’ı almıştı. Bordo-Mavililer, Avrupa Ligi’nde bundan sonra forma giyecek oyuncuların yeni listesini UEFA’

Trabzonspor'dan yeni transfere kesik!

Trabzonspor, transfer döneminde Şahin Aygüneş, Özer Hurmacı ve Alexandru Bourceanu’yu transfer etmiş ve 1461 Trabzon’dan Mustafa Akbaş ile Gökhan Alsan’ı almıştı. Bordo-Mavililer, Avrupa Ligi’nde bundan sonra forma giyecek oyuncuların yeni listesini UEFA’ya verdi. Listede yeni transferlerden Şahin yer almadı. Bourceanu ve Özer ile Caner ise listeye eklendi.

İşte Trabzonspor'un UEFA'ya verdiği kadro;

Olcan Adın (92), Caner Osmanpaşa(88) , Soner Aydoğdu (8), Zeki Ayvaz (89), Souleymane Bamba (6), Paulo Henrique (12), Gustavo Colman (20), Alexandru Bourceanu(55),  Jose Bosingwa (3), Aykut Demir (4), Yusuf Erdoğan (32), Emre Güral (9), Marc Janko (83), Özer Hurmacı (21) ,  Kadir Keleş (99), Onur Recep Kıvrak (1), Florent Malouda (15), Adrian Mierjezewski (10), Abdulkadir Özdemir (19), Fatih Öztürk (26), Zeki Yavru (61), Mustafa Yumlu (22), Didier Zokora (16).

Fırtına’nın rakibi Juventus’ta ise Fabio Quagliarella listeden çıkartıldı. Southampton’dan transfer edilen golcü oyuncu Pablo Osvaldo kadroya dahil edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler